Nieuws

Nieuws
engineering-ingenieur-brussel
Volgens een studie van Randstad met meer dan 3500 deelnemers, die tot doel had 129 van de meest voorkomende beroepen in te delen staat het ingenieursberoep bovenaan.
week-van-de-ingenieur-onlyengineerjobs
ie-net organiseert van 17 november tot 26 november voor de eerste maal de Week van de Ingenieur. ie-net wil met de organisatie van deze week het beroep van de ingenieur in de kijker zetten.
pharma_picture-onlyengineerjobs
Meer dan de helft van de vacatures staat open voor mensen zonder specifieke werkervaring, maar de bedrijven leggen de lat wel steeds hoger wat het gevraagde opleidingsniveau betreft.
kivi-president-onlyengineerjobs
De overheid moet haast maken met het wegnemen van de wet- en regelgeving die innovaties als e-Health in de weg staan.
Bij veel innovaties is technologie een belangrijk onderdeel en mede daarom komen rond een bepaalde technologische of maatschappelijke uitdaging kennis en bedrijvigheid bij elkaar in innovatiecampussen
In de ambitie van België om tegen 2020 13% van het energieverbruik uit duurzame bronnen te halen speelt offshore windenergie een belangrijke rol.
Brussel, 16 november 2015 – De Vlaamse chemie, kunststoffen en life sciences industrie zal ook dit jaar de kaap ronden van meer dan 1 miljard euro aan investeringen.
bombardier-alstom-onlyengineerjobs
De NMBS heeft een bestelling geplaatst van 445 M7-dubbeldeksrijtuigen bij het consortium Alstom/Bombardier voor een bedrag van 1,3 miljard euro.