You are here

MIVB'S SATURDAY JOB BRUNCH

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken
stib2

Ben je ingenieur, master of bachelor met specialisatie in de elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica, IT & Telecom of bouw?

"Ontbijt samen met je toekomstige manager!"

Hoogtechnologische projecten, alles voor de infrastructuren van de toekomst ontwerpen, ons hele netwerk onderhouden of nog innovatieve applicaties ontwikkelen... Je het het al door: het ontbreekt de MIVB niet aan grote projecten!

En om dat allemaal te realiseren, zijn we continu op zoek naar durvers met technische talenten!

Daarom organiseren wij een JOB BRUNCH speciaal voor ingenieurs, masters en bachelors met een specialisatie in de elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica, IT & Telecom of de bouw.

Op het programma: een korte presentatie over de MIVB, onze beroepen en onze topprojecten, maar ook en vooral de kans om je weekend te starten met een brunch, waarbij je de gelegenheid zult hebben om met je toekomstige manager en toekomstige collega’s te praten in een gezellige en ontspannen sfeer!

Profiel:

  • Je hebt een Master of een Bachelor met een specialisatie in de elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica, IT & Telecom of de bouw.
  • Je wenst te werken in een tweetalige (nl/fr) omgeving.
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en organisatie, staat open voor verandering en beschikt over een goede teamgeest.
  • Je wenst mee te werken aan vernieuwende projecten.

Aanbod:

  • Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving. 
  • Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen. 
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden. 
  • Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.

Solliciteer nu op https://jobs.stib-mivb.be/

 
 
 
Deel nu:
Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.