You are here

Democo is op zoek naar een Projectleider Bouw en een Projectmanager Bouw

Als algemeen aannemer beheerst Democo ieder type bouwproject, zowel nieuwbouw als renovatie van openbare, residentiële, commerciële of kantoorgebouwen over industriële complexen tot kunstwerken voor infrastructuurprojecten. We bieden daarbij alle diensten aan: van ruwbouw tot een kant-en-klaar gebouw.

OnlyEngineerJobs

democo-picture-onlyengineerjobs

Bouwteam samenwerking

Bij ieder bouwproject staan we op een nauwe samenwerking met onze klanten en bouwpartners. Liefst denken we van in de ontwerpfase met onze klant mee om een duurzame en economische oplossing te creëren. Naast het ontwerp, de ontwikkeling en het bouwproces kunnen we hem ook adviseren over de financiering tot en met het onderhoud van zijn gebouw. Zo geniet hij maximaal van onze kennis, ervaring en creativiteit.

Totaaloplossingen

Democo staat voor creatieve en innovatieve totaaloplossingen, ongeacht het type bouwwerk. We hebben aantoonbare ervaring in elke bouwmethode en -techniek. We staan dan ook garant voor een snelle en kwalitatieve uitvoering, zonder de focus op kostenbeheersing en duurzame oplossingen uit het oog te verliezen.

Focus op kwaliteit

Buiten geslaagde bouwprojecten wil Democo vooral een rendabele en kwalitatieve aannemer zijn waarop onze klanten en partners kunnen bouwen. Democo realiseerde in 2015 een omzet van 228 miljoen euro met 327 werknemers. We zijn erkend in de hoogste klasse 8 categorie D en E, behaalden sinds 1994 de ISO-9001 kwaliteitsnorm, sinds 1995 de VCA** veiligheidsnorm en later de ISO-14001 milieunorm. Democo is onderdeel van de  Democo Group. Deze groep stelt ruim 650 mensen te werk en boekte in 2015 een omzet van 289,5 miljoen euro.

Ontdek Bouw vacatures bij Democo