Skip to main content

Warning message

E-plan tekenaar

Is het jouw ambitie om als E-plan engineer aan de slag te gaan binnen een toonaangevende organisatie in de zuivelindustrie? Heb je affiniteit met de machine- en/of apparatenbouw? Werk je graag samen in multidisciplinaire teams? Lees dan verder en reageer!

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, HR, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 10.000 medewerkers.

Brunel Engineering heeft zich gespecialiseerd in detachering van technische specialisten met hbo-/wo-werk- en -denkniveau. Specialisten die met hun kennis en ervaring een concrete bijdrage leveren aan de bedrijfsuitoefening voor diverse opdrachtgevers in de (non-) profit sector. De sectoren waar Brunel Engineering zich in begeeft zijn hightech, productie, bouw/infra en industrie. Daarnaast besteedt Brunel Engineering veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Voor een van de grootste leveranciers op het gebied van machinelijnen voor de voedingsmiddelindustrie zijn we op zoek naar een junior E-plan tekenaar. Onze opdrachtgever zit in Friesland maar bedient klanten over de hele wereld. Als E-plan engineer is het belangrijk dat je een goede technische achtergrond hebt, en affiniteit met machine/apparatenbouw in de voedingsmiddelenindustrie. Intern word je opgeleid tot een ware specialist.

Als E-plan engineer werk je samen met andere disciplines waaronder mechanical engineers en designers aan het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische- en besturingsinstallaties. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de E-plan tekeningen. Ook maak je basis- en detailontwerpen en verwerk je wijzigingen in de tekenpakketten.

Stuur mij een een e-mail met de recente vacatures in E-plan tekenaar - Industrie - Elektrotechiek - Engineering & Design - Professional Bachelor
Uw zoekopdracht is ongeldig of beschadigd. U bent al geabonneerd op deze Job Alert (duplicaat)
Dagelijks Wekelijks Frequentie is niet correct ingevuld.
Geef een geldig e-mailadres in aub
When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.
Is het e-mailadres correct gespeld?
Nee, het is fout gespeld
Bevestiging verstuurd naar

* Een afgeronde mbo 4 of hbo Electrical Engineering of soortgelijk
* Affiniteit met industriele automatisering
* Woonachtig in regio Friesland
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Als E-plan engineer gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Vragen? Neem contact op
SR

Sophie Rutten

Account manager Brunel Netherlands Groningen

s.rutten@brunel.net

06-53723195

E-plan tekenaar

Brunel, Belgique
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur Civil, Ingénieur Electricité, Ingénieur Mécanique, Interim Manager, Consultant, Electricité, Ingénieur Projet Débutant, Graduate, Mécanique, Ingénieur IT, Dessinateur Projeteur CAO / DAO / GPAO
Niveau de diplôme requis: 
Bachelor
Master