Skip to main content

Warning message

Projectleider E/W

De organisatie waarvoor je gaat werken is een landelijk werkende zelfstandige totaalinstallateur die op servicegerichte en professionele wijze opdrachtgevers van zowel de particuliere woningmarkt als de professionele utiliteitsbouw wil bedienen en ontzorgen. Bij al onze oplossingen staan professionaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn centraal, met gebruik van de nieuwste ontwikkelingen uit de technologie.

Innovatie en milieubewust denken en werken zijn voor ons van grote betekenis. Wij kiezen bewust voor duurzame oplossingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is een kennisbedrijf en onderhoudt een nauwe samenwerking met scholen om haar kennis te delen. Verder hecht deze organisatie aan persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers.

Na een intensieve opleiding word je de drijvende kracht die projecten zelfstandig en op een vlotte manier afwerkt. Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare middelen en tijd. Tijdens de uitvoering van de werken zie je erop toe dat alles vlot verloopt, onderhoud je de contacten met de onderaannemers & leveranciers. Eventuele problemen die zich tijdens het verloop van de werken stellen, los je zo snel mogelijk en correct op. Bovendien zorg je er ook voor dat de projecten binnen de afgesproken termijn én binnen budget gerealiseerd worden. Je rapporteert aan de hoofdprojectleider met wie je een open communicatie hebt en je komt terecht in een groep van enthousiaste medewerkers.

Stuur mij een een e-mail met de recente vacatures in Projectleider E/W - Infrastructuur - Civiele techniek - Engineering & Design - Professional Bachelor
Uw zoekopdracht is ongeldig of beschadigd. U bent al geabonneerd op deze Job Alert (duplicaat)
Dagelijks Wekelijks Frequentie is niet correct ingevuld.
Geef een geldig e-mailadres in aub
When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.
Is het e-mailadres correct gespeld?
Nee, het is fout gespeld
Bevestiging verstuurd naar

* Hts Werktuigbouwkunde en/of HIT-W en/of hts/mts Elektrotechniek
* Technische kennis van werktuigbouwkundige installaties
* 5+ jaar relevante werkervaring in de installatietechniek
* Ervaring in een leidinggevende rol
* Je bezit uitstekende organisatorische kwaliteiten
* Je bent betrokken, klantgericht, analytisch en collegiaal

Als projectleider gedetacheerd worden via Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel en aan de slag gaat op locatie bij onze opdrachtgever. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie bedraagt is marktconform. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt
aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Vragen? Neem contact op
AT

Anouk Tapper

Account manager Brunel Netherlands Groningen

a.tapper@brunel.net

+31 50 520 9734

Projectleider E/W

Brunel, Bornem
Type d'emploi: 
CDI
Titre de fonction ciblée(s): 
Chef De Projet, Interim Manager, Ingénieur Electricité, Electricité, Consultant
Niveau de diplôme requis: 
Bachelier
Niveau de carrière: 
Manager