Skip to main content

Warning message

Validatie & Regulatory Quality Associate

Validatie & Regulatory Quality Associate

Engineering and Scientific

De specialist der specialisten? Dat is Experis®; het raakpunt tussen bedrijven en uitzonderlijk talent. Wij zijn de wereldwijd een van de grootste spelers in de rekrutering en het beheer van HR-projecten, in de domeinen IT, Engineering & Life Sciences, Finance & HR.

Experis Life Sciences is op zoek naar een Validatie & Regulatory Quality Associate voor een gerenommeerd, internationaal bedrijf binnen de farmacie. Onze klant, gelegen in de regio Bornem is een sterk groeiende wereldspeler met hightech equipment in een down-to-earth en dynamische omgeving.

Omschrijving
* Als Validatie & Regulatory Quality Associate ben je verantwoordelijk voor het bewaken van validatie en registratie voor alle installaties, machines en systemen binnen de volledige productie eenheid waarop jij actief bent.
* Hierbij ben je het aanspreekpunt en de quality authority binnen het team voor bepaalde processen waarvoor je expertise hebt gebruikt.
* Daarnaast ben je als validatie en registratie autoriteit betrokken in investeringsprojecten voor aanpassingen en nieuwe installaties waarbij je focust op kwaliteit en compliance, awareness creëert en het projectteam begeleidt.
* Ook evalueer je bij wijzigingen de validatie en registratie impact in de change controls.
* Verder werk je samen met technische experts aan een validatieplan en voer je de finale review van alle systeemvalidatie rapporten.
* Tot slot coördineer je in samenwerking met collega's de opstelling van een nieuw registratiedossiers.

Profiel
* Als Validatie & Regulatory Quality Associate beschik je over een master in een wetenschappelijke richting (chemie, farmacie, bio-ingenieur, industrie-apotheker, …) aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een GMP omgeving, kwaliteitsafdeling of validatieafdeling.
* Daarnaast heb je een sterke interesse voor kwaliteit en processen en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.
* Verder ben je kritisch ingesteld, oplossings- en kwaliteitsgericht en kan je vlot beslissingen nemen.
* Tot slot behoud je steeds een helikopterview en kan makkelijk zelfstandig als in team aan de slag.

Aanbod
* Onze klant biedt je een uitdagende en afwisselende functie met ruime verantwoordelijkheden en vrijheden.
* Daarnaast krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur.
* Verder geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.
* Tot slot kom je terecht in een internationale, sterk groeiend bedrijf met een dynamische, hightech werkomgeving

Omschrijft deze vacature jouw profiel? Aarzel niet om contact op te nemen met Matthias Kegels op het nummer 04 76 35 74 35 of stuur je meest recent cv door naar matthias.kegels(@)experis.be. Als jouw voorkeur uitgaat naar een gelijkaardige functie, neem zeker contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden.

Veel succes en tot gauw!

Validatie & Regulatory Quality Associate

Experis, Bornem
Type de contrat: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Fonctions: 
Ingénieur Production, Qualité, Ingénieur Qualité
Postulez avant: