Skip to main content

Warning message

Telecom/Voice engineer | Antwerpen | Core business IT

Dit gerenommeerd IT bedrijf met meer dan 350 medewerkers staat bekend om meer dan 9000 verschillende bedrijven te ondersteunen met hun expertise wat betreft het bieden van datanetwerken & security, telefonie & unified communications en veiligheids- en beveiligingsoplossingen.

* Jouw verantwoordelijkheid is met jouw expertise technisch advies verlenen aan klanten over alle voice/telefonie systemen zoasl IP telefonie en Alcatel producten.
* Je ontwerpt, bedenkt mee oplossingen en implementeert deze ook bij de klant. Hierbij komt er ook een goede service bij kijken. De klant is koning!
* Naast je technische kennis plan je ook zelf je agenda en beslis jij zelf welke klanten je bezoekt. Daarnaast werk je ook heel close met je team van Field Engineers samen om de beste oplossingen te vinden!

Momenteel zijn zij op zoek naar een Voice / Telecom engineer die een passie heeft voor zijn vak en zich steeds wenst bij te scholen door certificaten te volgen! Kennis van Alcatal is een plus!

* ICT is je passie en je wil ook steeds bijleren. In deze super onderneming kan je zelfs certificaten behalen en opleidingen volgen op de koste van jouw werkgever! Zo word jij de beste in je vak!
* Je kan klantgericht te werk gaan en je bent elk probleem net voor. Zo ben jij ook dé contactpersoon en specialist voor de klant!
* Met welke technologieën zal jij in aanmerking komen? Een goede basis van onderstaande technologieën is zeker meegenomen. Geen kennis van? Geen probleem, dan krijg jij gewoon daar dé specifieke opleiding! (Alcatel OXE, VoIP, IP, ISDN, SIP, Data/ Netwerken)

* Een salarispakket dat kan oplopen tot €50.000 op jaarbasis. Dit aangevuld met een wagen met tankkaart, certificate, verzekeringen, maaltijdcheques, bonussen & noem maar op! Jouw kennis en expertise worden beloond!
* Naast je 26 dagen vakantie, kom je terecht in een jong & dynamisch team waar er ook ruimte is voor andere teamactiviteiten! Je zal niet aanzien worden als een nummertje!
* Je komt terecht bij een grote speler die zeer bekend is in de IT wereld en waar IT oplossingen bieden aan klanten hun core business is! Het bedrijf ademt IT!

Telecom/Voice engineer | Antwerpen | Core business IT

Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur Logiciel, Ingénieur Télécom, Ingénieur Données, Ingénieur IT, Consultance Technique
Niveau de diplôme requis: 
Master
Niveau de carrière: 
Senior