Skip to main content

Warning message

Technisch administratief bediende

Technisch administratief bediende

Vakgebied
Centrale diensten

Locatie
Edingensesteenweg 1500 HALLE

Bedrijf

Dit wil je ook weten

Bekijk LinkedIn profiel
*

Vacatureomschrijving

Als administratief bediende binnen onze technische dienst beheer je alle operationele zaken van de hersteldienst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en doet het team vlotjes draaien.

De hersteldienst volgt alle plug and play machines op: broodmachines, vleessnijmachines, koelkasten, stofzuigers, degustatiemeubels, … Die bevinden zich in onze winkels en distributiecentra in heel België. De dienst zorgt ervoor dat onze interne partners continu tevreden zijn en vertrouwen hebben in de behandeling van hun installaties.

Je bent de rechterhand van de dienstchef en planningmaker, en de steun en toeverlaat voor het team op administratief en technisch vlak. Je bent de expert van de machinerie, je plant de herstellingen en onderhoudsbeurten, je volgt projecten en controleattesten op. Je doet het atelier draaien binnen het vooropgestelde budget, timings en doelstellingen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze techniekers bij een operationeel probleem, zoals ontbrekende wisselstukken of dringende interventies. Je beheert de onderhoudscontracten met onze leveranciers, organiseert de technische controle van de machines en waakt erover dat al het gereedschap deftig onderhouden wordt. Je vraagt ook offertes op, controleert ze en volgt de facturatie op.

Je werkt voornamelijk vanuit Halle. Je verplaatst je regelmatig binnen België en Luxemburg.

Profiel

* Kennis en ervaring - Je hebt bij voorkeur een technische opleiding gevolgd, bijvoorbeeld Elektriciteit. Dankzij die achtergrond begrijp je zelf de details waar onze techniekers mee te maken krijgen.
* Organisatievermogen - Je bent gestructureerd, bewaart steeds het overzicht en vindt het fijn om veel dingen tegelijk te doen. Ook bij een dringende interventie hou je het hoofd koel en los je het probleem op.
* Communicatief vermogen - Je hebt zowel intern als extern veel contacten met medewerkers en leveranciers. Je kunnen inleven in hun probleem en duidelijk communiceren is dus belangrijk.
* Administratief vlot - Je kan vlot overweg met verschillende softwareprogramma's zoals Word, PowerPoint en Excel.
* Talenkennis - Colruyt Group is een tweetalig bedrijf. Geen probleem voor jou: je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans om in beide landstalen met jouw leveranciers te communiceren zowel telefonisch als via mail.

Wij bieden

* Netwerk - Je werkt samen met heel wat verschillende diensten en partners binnen Colruyt Group en breidt zo je professionele netwerk sterk uit.
* Impact - Je levert een belangrijke bijdrage aan de vlotte werking van ons machinepark. En zo ook aan een vlotte werking van onze winkels Colruyt, OKay, Spar Colruyt Group, Bio-Planet en Cru, zowel in België als in Luxemburg.
* Permanente leermogelijkheden - Je leert veel bij on-the-job en krijgt de kans om interne en externe opleidingen te volgen, zowel voor je persoonlijke als professionele ontwikkeling.
* Verplaatsingen - Je beschikt over een dienstvoertuig waarmee je professionele verplaatsingen kan maken.
* Extralegale voordelen - Boven op je loon krijg je tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques.

Delen
*
*
*
*
*

Reistijd berekenen

Je vervoermiddel
Auto
Openbaar vervoer
Fiets
Lopend

Wat is je vertrekpunt?

Sollicitatiestappen

1. Je solliciteert
We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons. Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.
2. We bellen even
Het is mogelijk dat we je bellen en naar je motivatie vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken een paar praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.
3. Eerste kennismaking & online testen
Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.
4. Een babbel met je toekomstige leidinggevende
Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent. Eventueel krijg je een praktische proef.
5. We gaan er samen voor
Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

Vakgebied Centrale diensten

Bij Colruyt Group hebben we 21 merken en een intern communicatiebureau. Brandmanagers, marketeers, copywriters, webdesigners … Samen creëren ze ambitieuze marketingplannen, creatieve campagnes en effectieve communicaties.

De HR-medewerkers zijn de link tussen onze organisatie en de mensen. Ze houden zich bezig met de volledige carrière die medewerkers doorlopen bij Colruyt Group. Ze geven mee vorm aan onze mensgerichte visie en werken strategisch mee aan de groei van heel het bedrijf.

Bij Aankoop wordt er druk onderhandeld. De retail-aankopers gaan op zoek naar producten die onze klanten in de winkel willen kopen. Indirect spend-aankopers kopen producten, materialen en diensten aan voor onze eigen medewerkers. De aankoopondersteunende diensten zorgen er achter de schermen voor dat onze aankopers de beste deals in de wacht slepen.

Een job in Finance is bij ons behoorlijk uitdagend en afwisselend. Als beursgenoteerd bedrijf moeten we voldoen aan de International Financial Reporting Standards. We bestaan uit entiteiten met heel diverse activiteiten zoals winkels, vastgoed, energie of e-commerce. Iedereen werkt als specialist in een afgelijnd domein.

Daarnaast kan je ook aan de slag in ons contactcenter, waar je elke dag in contact komt met onze klanten en letterlijk het verschil maakt voor hen. Of maak je het de winkelmedewerkers makkelijker vanuit een van onze winkelondersteunende diensten …

Technisch administratief bediende

Colruyt Group, Belgique
Contrat fixe, durée indéterminée
Consultant Technique