Skip to main content

Warning message

System Engineer - West-Vlaanderen - KMO

Het einde van het jaar staat voor deur, wil je voor de eindejaarsfeesten aan de slag gaan in een nieuwe job? Dan ben je bij Blake & Partners aan het juiste adres!

Deze gekende IT provider, gelegen in de regio West-Vlaanderen, is reeds een gevestigde waarde in hun niche markt. Hun core business bestaat uit het verkopen en herstellen van pc's, smartphones en tablets. Daarnaast bieden ze ook business to business diensten aan, aan een grote klantenportefeuille van KMO's. Hun diensten bestaan uit het onderhouden en configureren van servers en netwerken, storage oplossingen aanbieden, ... Dit alles wordt volledig op maat gemaakt voor iedere klant!

* Je wordt gestimuleerd om gepersonaliseerde opleidingen te volgen. Zo kan je jouw kennis uitbreiden in de richting die je zelf wenst.
* Vastroesten in een job? Dat is hier zeker en vast niet aan de orde. Afwisseling wordt hier hoog in het vaandel gedragen!

I am interested
I am interested
Apply with LinkedIn Share Back to top
Back

* Binnen deze job zal je verantwoordelijk zijn voor het implementeren en configureren van nieuwe servers bij klanten. Door jouw ervaring biedt je een kwaliteitsvolle service aan, waardoor het bedrijf optimaal kan functioneren.
* Daarnaast zal je instaan voor het dagelijkse systeembeheer van het netwerk van de klant. Dit zowel remote als on-site.
* Je zal als system engineer analyses uitvoeren van de bestaande infrastructuren van klanten.

* Je hebt zeker 3 jaar ervaring als System Engineer, in windows omgevingen.
* Een goede kennis van de Windows servers, Active Directory, Switches en routers zijn zaken die zeker en vast niet onmisbaar zijn binnen deze job!
* Last but not least ben je een leergierig persoon, dat steeds bereid is om opleidingen te volgen. Zo kan je jezelf als echte expert, binnen enkele domeinen profileren.

* Je wordt voorzien van een bruto jaarsalaris, afhankelijk van jouw ervaring, dat kan oplopen tot €48.000.
* Je krijgt een bedrijfswagen met bijhorende tankkaart.
* Naast jouw aantrekkelijk jaarsalaris en bedrijfswagen krijg je er nog extra legale voordelen bovenop zoals:

1. Laptop + gsm
2. Netto-vergoeding
3. Maaltijdcheques

System Engineer - West-Vlaanderen - KMO

Blake & Partners, Belgique
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur Système, Ingénieur IT
Niveau de diplôme requis: 
Master
Années d'expérience: 
3-5 ans
Niveau de carrière: 
Senior