Skip to main content

Warning message

SERVICE ENGINEER POMPTECHNIEK - VASTE JOB - Diksmuide

Job Description

Als service technieker zal je na een intensieve opleiding van enkele maanden in staan om industriële pomenten te installeren, programmeren, te onderhouden of te herstellen. Afhankelijk van het project zal je zelfstandig of in team werken. Bij onderhoud of storingen controleer je de mechanische en elektrische componenten, bekijk je de sturingen en waar nodig pas je deze aan.

Client Description

SERVICE TECHNIEKER INDUSTRIËLE POMPINSTALLATIES - service regio West- en Oost-Vlaanderen - VASTE JOB. Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren consultants ondersteunen technisch talent in het zoeken en vinden van hun nieuwe professionele uitdaging volgens eigen verwachtingen, competenties, en potentieel, dit steeds onder meteen vast contract. Voor een sterke en moderne KMO in volle groei zijn we op zoek naar een gedreven service technieker voor moderne industriële pompinstallaties van Duitse topmerken.

Candidate Profile

De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een diploma elektromechanica of je bent gelijkwaardig door ervaring. Kennis van pompen is niet noodzakelijk maar een goede basis mechanica, elektriciteit en elektronica zijn wel een meerwaarde. Als persoon ben je hands-on, werk je graag in een bedrijf met een collegiale kmo sfeer, en wil je graag een technisch specialist worden. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs B en een gezonde portie humor.

Client Offer

Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur. Na een uitgebreide opleiding krijg je de kans om specialist te worden binnen de industriële markt van pompinstallaties. Hier zal je ook een gevarieerde en uitdagende functie krijgen met projecten in West- & Oost-Vlaanderen & Henegouwen. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijke verloning, GSM, Hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques op termijn.
INTERESSE? Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Solliciteer dan via bijhorende link op deze website of bel me gerust even op mijn mobiel nummer 0471/110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.

SERVICE ENGINEER POMPTECHNIEK - VASTE JOB - Diksmuide

Manpower, Diksmuide
Type de contrat: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Fonctions: 
Ingénieur Electricité, Ingénieur Electromécanique, Ingénieur Electronique, Ingénieur Mécanique, Consultant Technique, Ingénieur Généraliste, Ingénieur Service
Postulez avant: