Skip to main content

Warning message

Senior Program Manager Infrastructuur

Senior Program Manager Infrastructuur
België
Buitenland
Master, Bachelor
Als Program Manager Infrastructuur ben je samen met de Director Nearshore verantwoordelijk voor de uitvoering van Cegeka's nearshore strategie. Je werkt enerzijds samen met de verschillende collega's in de nearshore delivery centers en anderzijds met de lokale delivery organisaties waar onze klanten gevestigd zijn.
Je rapporteert aan de Director Nearshore, fungeert als zijn rechterhand en geeft advies over allerlei infrastructuur onderwerpen. Daarnaast garandeer je de continuïteit van onze nearshore delivery centers in Roemenie en Tsjechie.
Wat houdt de job in?
+ Je draagt actief bij aan de strategie en de opzet van onze nearshore infrastructuur programma's.
+ Je definieert initiatieven met als doel de kwantiteit, kwaliteit en de maturiteit van de nearshore delivery centers te verhogen door deze te vertalen in improvement programma's.
+ Je staat in voor de planning en het leiden van deze programma's. Je ziet erop toe dat voortgang, budget, risico's en kwaliteit optimaal zijn.
+ Je identificeert nearshore issues en uitdagingen waarop je je baseert bij het nemen van belangrijke beslissingen.
+ Je garandeert een hoge kwalitatieve klantervaring.
+ Je zet alles op alles om de betrokkenheid van onze locale engineers op een hoog niveau te houden om zo een optimale retentie te garanderen.

Wie zoeken we?
+ Je hebt 7 à 10 jaar ervaring in IT operations en je bent bekend met nearshore managed infrastructure services.
+ Je kan 3 à 5 jaar ervaring voorleggen in een management functie.
+ Je beschikt over een Master diploma.
+ Je werkt proactief en procesgericht.
+ Je rapporteert efficiënt en effectief.
+ Je straalt ondernemer-en leiderschap uit. Jij gaat door waar anderen zouden afhaken.
+ Plezier op het werk is een must voor jou!
+ Je bent bereid om, voor een periode van minimum 3 jaren, op regelmatige basis te reizen. Concreet betekent dit dat je voornamelijk in Roemenië of andere nearshore landen waar Cegeka actief is, zal verblijven.

Waarom meegroeien met Cegeka?
+ Teamwerk in een open en dynamische sfeer met ruimte voor nieuwe, frisse ideeën en initiatieven.
+ Begeleiding op maat! Jij geeft aan waar je interesses liggen. We bieden verschillende carrièrepaden aan, en kijken samen hoe we je verder kunnen helpen ontplooien.
+ Bijleren en kennisdeling staan centraal, hiervoor worden tal van initiatieven georganiseerd: knowledge sharing meetings, innovation centers, sandboxes, leesgroepen, gebruik van Slack als intern communicatieplatform, …
+ Naast het brutosalaris, een premium bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement, forfaitaire onkostenvergoeding en krachtige laptop, bieden we jou flexibele werkuren en een mooie work/life balans. Dankzij ons Flex Income Plan kunnen we een verloning op maat aanbieden.

Senior Program Manager Infrastructuur

Cegeka, Belgique
Type de contrat: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Fonctions: 
Niveau de carrière: 
Manager
Postulez avant: