Skip to main content

Warning message

Senior Mechanical Engineer - Regio Brugge

Senior Mechanical Engineer - Regio Brugge

Introduction

Experis Engineering is een gespecialiseerde divisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op profielen met een technische expertise. Ons team van consultants helpt jou op transparante en efficiënte wijze in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, waarbij elke consultant regiogebonden werkt en dus een gedetailleerd beeld heeft van de mogelijkheden in die regio. In onze ondersteunende rol bieden wij vaste contracten aan rechtstreeks bij de werkgever en gaan we op zoek naar die perfecte match.

Organization

Onze klant is een machinebouwer in regio Brugge met een complex nicheproduct. Het bedrijf maakt deel uit van een internationale groep en aangezien ze constant moeten innoveren zijn we op zoek naar een ervaren mechanical engineer om het team te versterken.

Function

Na het overlopen van de lastenboeken en de vereisten van de klant, zit je samen met de projectleider om het concept van de machine mechanisch te bepalen. Je houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en kan je keuzes ook verdedigen naar de klant toe. Je ziet toe op de planning en stelt logische deadlines op voor de verschillende tussenfasen. Hiervoor treed jij naar voor als een coach van de andere mechanical engineers, waarbij je hen begeleidt bij problemen, hen motiveert en zelf operationeel bij de les blijft. Bij de uitwerking van het ontwerp werk je verder nauw samen met de collega's van software en automatisering. Naast de doelen op korte termijn, hou je rekening met een langetermijnvisie en heb je oog voor optimalisatiemogelijkheden. Kortom: jij wordt dé specialist wat betreft de mechanica van de machine.

Requirements

Je hebt een ingenieursdiploma op zak en kan een ruime ervaring binnen mechanical engineering voor de dag leggen, idealiter binnen de context van een machinebouwer. Dit is echter geen vereiste, aangezien je opgedane expertise en vaardigheden het belangrijkste zijn. Qua software ben je vooral een krak in CAD-programma's (bij voorkeur Inventor), kan je overweg met een ERP-systeem en weet je je weg binnen het MS Office-pakket. Naast deze hard skills, beschik je ook over de juiste soft skills, waarmee we doelen op een communicatieve en sociale aard. Hierdoor weet je hoe je een team kan motiveren en individuen tot nieuwe hoogtes kan brengen. Praktisch gezien is het daarbij ook van belang dat je talenkennis in orde is (Nederlands, Frans, Engels). Ten slotte beschrijven volgende sleutelwoorden jouw werkwijze: conceptueel (probleemoplossend en creatief); overzichtelijk en organisatorisch; doelgericht en kwalitatief.

Offer

Wij bieden jou een uitdagende functie in een hoogtechnologische omgeving die continue innoverend te werk moet gaan om te beantwoorden aan de verwachtingen van de klanten. Je komt terecht in een bedrijf met een familiaal karakter, maar tevens in een internationale groep met alle voordelen die beiden bieden. Via een vast contract van onbepaalde duur, bieden we je een interessant loonpakket, compleet met extralegale voordelen.

Als deze vacature perfect jouw profiel omschrijft, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik ben Cedric De Maré en vlot bereikbaar op het nummer 09 321 82 49. Stuur zeker ook je cv naar cedric.demare@experis.be. Als jouw voorkeur uitgaat naar een gelijkaardige functie, aarzel zeker niet om me te contacteren zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden.
Apply
Author Cedric DemarePosted on January 5, 2018January 6, 2018Categories Mechanics - en, Project Engineer - en, Senior - en, webbel - enTags Belgium, Enseignement Superieur - Hoger Onderwijs : Master, Flandre Occidentale - West-Vlanderen, Master, Mechanics, Regio Brugge, Université - Universiteit

Post navigation

Previous Previous post: Junior Logistics Manager - GENT
Next Next post: Maintenance Engineer - Waregem

Jobs

* IT
* Engineering/Life Sciences
* HR & Finance

Share

Senior Mechanical Engineer - Regio Brugge

Experis, Bruges
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur Mécanique, Mécanique
Niveau de carrière: 
Senior