Skip to main content

Warning message

SALES SUPPORT ENGINEER

SALES SUPPORT ENGINEER

JOB_1784172EB 1054030

* Ingenieur/bachelor Elektromechanica
* Affiniteit met machinebouw / technologie
* Conceptbepaling en calculatie van projecten

Onze klant is toonaangevend in de markt van industriële installaties voor klanten wereldwijd binnen de voedings-, chemische en logistieke sector. Om de constante groei te bestendigen, zoekt HAYS Engineering Kortrijk een Sales Support Engineer ter versterking van het salesteam.

Als Sales Support Engineer ondersteun je de Sales Manager met het technisch conceptueel uitwerken van projecten in aanvraag. Vanuit het lastenboek stel je een technische beschrijving op en bereken je een budgetprijs. Je werkt hiervoor nauw samen met engineering, productie en leveranciers. Na feedback van de sales engineer (en klant) werk je de offerte verder uit. Daarnaast verzorg je de inhoud van brochures, de website en ander technisch publiciteitsmateriaal.

Voor deze vacature van Sales Support Engineer zoekt HAYS een Ingenieur of bachelor Elektromechanica of iemand gelijkwaardig door ervaring. Naast interesse in technologie en machinebouw ben je cijfervaardig en creatief in de opmaak van technisch-commerciële documentatie. Een praktische talenkennis NDL-ENG-FR is noodzakelijk.

Je komt terecht in een technisch ondersteunende functie waarbij jouw affiniteit met technologie, calculatie, creativiteit en klantgerichtheid aan bod komen. Bij deze kmo krijg je de nodige autonomie en de mogelijkheid om verder te evolueren. Goede bereikbaarheid en marktconform salaris.

Interesse in deze gevarieerde job of heb je nog vragen? Reageer vandaag nog online of neem telefonisch contact met Leen Bekaert van Hays Engineering via het nummer 056 25 80 50.
Apply Now

Summary

Job Type:
Permanent

Industry
Engineering

Location
REGIO WAREGEM

Specialism
Engineering

Pay
Marktconform salarispakket

Ref:
1054030

Closing Date
24 Feb 2018

Apply Now

Talk to a Consultant

Talk to Leen Bekaert, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk

Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255 bus 2, Kortrijk, Belgium, 8500
Telephone: 0478738059

Share Job

SALES SUPPORT ENGINEER

Hays Specialist Recruitment, Waregem
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur IT, Sales Engineer, Ingénieur Support
Niveau de diplôme requis: 
Bachelor
Niveau de carrière: 
Senior