Skip to main content

Warning message

Retail Designer

Vacatures

Retail Designer
Colruyt Group

Bergensesteenweg 1500 Halle België

Colruyt Group Halle

Bergensesteenweg
1500 Halle
België
Locatie op de kaart bekijken

Colruyt Group heeft verschillende merken met elk een eigen identiteit en winkelpark. Als retail designer kan je daar je eigen touch aan geven. Je bedenkt nieuwe ideeën rond winkelbeleving en creëert een winkelconcept vanuit de corporate brand identity.

Je bent verantwoordelijk voor al de technische touchpoints. Dit betekent dat jouw inbreng al start bij de parking, gevel en signalisatie en eindigt bij het verlaten van de winkel. Zo bepaal je in grote mate het uitzicht van een winkelpunt mee en heb je een positieve invloed op de beleving van onze klanten. Je neemt uiteraard ook de winkelervaring van het winkelpersoneel en de ervaring van de technisch verantwoordelijken mee. Je werkt niet op één specifiek project, maar bent betrokken bij verschillende projecten. Je werkt in verschillende fases, ter ondersteuning van je collega's: ingenieurs, interieurarchitecten, productontwikkelaars ….

We verwachten dat je ook zelfstandig projecten uitwerkt, in overleg met de betrokken teamleden. Op basis van conceptuele schetsen teken je het ontwerp uit in 3D en maak je het project klaar voor productie. Elk ontwerp streeft naar een optimaal evenwicht tussen economische, functionele en technische haalbaarheid.

Als retail designer detecteer je nieuwe trends, doe je onderzoek naar nieuwe materialen en heb je interesse voor de nieuwste technologieën. Bovendien kan je een toekomstvisie ontwikkelen. Je hanteert een ontwerptaal binnen een ruimer beeld van duurzaam bouwen. Je werkterrein beperkt zich niet tot enkel interieurarchitectuur: je speelt met je design ook in op maatschappelijke trends.

Je gaat aan de slag binnen de afdeling Concept & Innovatie die zich binnen Colruyt Group toespitst op toegepast onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Je werkt in Halle.
Solliciteer nu
Deze vacature mailen
Profiel
* Opleiding en ervaring - Je hebt een master in Interior Architecture/Design of in Product Design. Je hebt bovendien enkele jaren ervaring in de retailsector.
* Creatieve geest - Je beschikt over een flinke dosis conceptueel vermogen, de nodige creativiteit en een drang naar innovatie.
* Sociale en communicatieve vaardigheden - Je hebt contact met een verscheidenheid aan mensen en slaagt erin met elk van hen vlot en helder te communiceren. Je houdt van teamwerk en vindt het leuk om je kennis te delen met collega's.
* Organisatorisch sterk - Je bent organisatorisch ingesteld en werkt nauwkeurig.
* Talenkennis - Nederlands is de voertaal in jouw team, maar je redt je ook in het Frans.

Wij bieden
* Opleiding en begeleiding - Via bedrijfsstages leer je Colruyt Group en zijn verschillende winkelformules vanuit de eerste linie kennen. Daarnaast krijg je ook een peter of meter die jou coacht en opvolgt.
* Innovatieve werkomgeving - Je komt terecht in een inspirerende, continu veranderende omgeving. Je krijgt er de vrijheid om creatief na te denken.
* Impact - Je ziet de vruchten van je harde werk in het straatbeeld: de succesvolle winkelconcepten die jij ontwerpt, worden ook echt gerealiseerd.
* Vergoeding - Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname, een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

EVP-bouw.jpg

Gebouwen kopen, bouwen en inrichten, het gebeurt allemaal door de mensen van het vakgebied Bouw en Vastgoed. Dankzij hen groeit Colruyt Group.
Lees alles over Het vakgebied Bouw en Vastgoed bij Colruyt Group
Solliciteer nu
Deze vacature mailen

Deze vacatures interesseren je misschien ook

* Veiligheidscoördinator
* Technisch coördinator bouw
* Coördinator Bouw
* Deskundige duurzaam bouwen
* Projectmanager bouwprojecten

Opnieuw zoeken

Vragen bij jouw sollicitatie?

* Hoe moet ik solliciteren?
* Hoe lang moet ik wachten op een antwoord nadat ik gesolliciteerd heb?
* Waar houden jullie rekening mee bij het behandelen van een sollicitatie?
* Wat zijn de verschillende stappen in jullie selectieprocedure?
* Wat houden die testen precies in?

Alle veelgestelde vragen

Een vraag over deze vacature?

Onze selectieverantwoordelijke Laura Obbo
Stuur een e-mail

Retail Designer

Colruyt, Halle
Type de contrat: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Fonctions: 
Ingénieur Civil, Ingénieur Industriel, Ingénieur, Construction