Skip to main content

Warning message

Real Estate Coordinator

Real Estate Coordinator

Vakgebied
Techniek & engineering

Locatie
De Regenboog 2800 MECHELEN

Bedrijf

Dit wil je ook weten

Bekijk LinkedIn profiel
*

Vacatureomschrijving

Retail Partners Colruyt Group (RPCG) ondersteunt in België 215 zelfstandige Spar winkelpunten. Als vastgoedcoördinator help je het gehuurde en verhuurde vastgoed van RPCG op technisch, administratief en juridisch vlak beheren. Zo werk je mee aan het succes van deze Spar winkels in heel België.

In eerste instantie gaan onze business developers actief op zoek naar nieuwe panden en locaties om winkels in onder te brengen. Wanneer hun zoektocht succesvol blijkt, start jouw werk. Jij bent vanaf dan de verbindingspersoon tussen alle betrokken partijen, dus zowel de eigenaar als de huurder. Hebben zij vragen, dan ben jij hun eerste aanspreekpunt. Je taken kunnen in grote lijnen in drie luiken verdeeld worden:

Technisch luik:

Dit technische luik kan heel uiteenlopend zijn. Je volgt herstellingen op, laat plaatsbeschrijvingen opstellen, onderhandelt met onderhuurders en volgt verzekeringsdossiers op. Gebouwen en percelen laten opmeten, vastgoed laten schatten, het hoort er allemaal bij.

Administratief luik:

Op administratief vlak kijk je facturen na en keur je die goed. Je vraagt tijdig de nodige vergunningen aan wanneer een nieuw filiaal gepland staat en ondersteunt de zelfstandige ondernemers wanneer zij dit moeten doen. Je controleert de afrekeningen van gemeenschappelijke kosten en beheert de bestaande vastgoedlijst (indexaties, huurverlengingen, enz).

Juridisch luik:

Als contactpersoon tussen huurder en eigenaar bemiddel je in allerhande praktische kwesties. Je adviseert de dienst Business Development voordat die nieuwe hoofdhuurcontracten afsluit.

Je staat er nooit alleen voor maar kunt steeds rekenen op de steun van tal van eigen Colruyt Group specialisten. Jij van jouw kant valt op door je terreinkennis, gekoppeld aan de nodige empathie, enthousiasme en overtuigingskracht.

Je werkt in Mechelen-Zuid en brengt regelmatig bezoeken aan gebouwen verspreid over heel België. In geval van nood ben je steeds telefonisch bereikbaar.

Profiel

* Kennis en ervaring - Je hebt bij voorkeur een algemene vastgoedopleiding afgerond of gelijkwaardig door operationele ervaring. Je hebt affiniteit met de retailsector, ervaring als syndicus is een plus.
* Nauwkeurigheid - Wanneer je facturen of afrekeningen controleert en de vastgoedlijst beheert, doe je dit steeds precies en nauwkeurig.
* Communicatietalent - Een vastgoedcoördinator moet mensen kunnen overtuigen en betrekken in een verhaal. Je verstaat de kunst om je gesprekspartner te enthousiasmeren, zodat jullie snel resultaat boeken.
* Probleemoplosser - Er kunnen zich steeds onvoorziene omstandigheden voordoen in een van de winkelpunten. Je houdt in elke situatie het hoofd koel en stelt steeds de juiste prioriteiten. Dat moet ook wel want de zelfstandige ondernemers rekenen op jouw ervaring om hen verder te helpen. Je durft moeilijke besluiten te nemen en kunt jouw keuzes steeds onderbouwen.
* Talenkennis - Je bent vlot tweetalig Nederlands-Frans, wat het contact met je collega's en de zelfstandige winkeluitbaters bevordert.

Wij bieden

* Verantwoordelijkheid - Je zorgt ervoor dat zowel eigenaars als de zelfstandige Sparondernemers zich geen zorgen hoeven te maken.
* Initiatief - Weet je hoe het nog efficiënter kan? Je krijgt voldoende ruimte (en verantwoordelijkheid) om je ideeën te lanceren.
* Zichtbaar resultaat - Jouw werk is snel zichtbaar. Je zorgt er immers voor dat problemen snel opgelost geraken.
* Extralegale voordelen -Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques en een bedrijfswagen.

Delen
*
*
*
*
*

Reistijd berekenen

Je vervoermiddel
Auto
Openbaar vervoer
Fiets
Lopend

Wat is je vertrekpunt?

Sollicitatiestappen

1. Je solliciteert
We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons. Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.
2. We bellen even
Het is mogelijk dat we je bellen en naar je motivatie vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken een paar praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.
3. Eerste kennismaking & online testen
Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.
4. Een babbel met je toekomstige leidinggevende
Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent. Eventueel krijg je een praktische proef.
5. We gaan er samen voor
Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

Vakgebied Techniek & engineering

Van autotechniekers en elektriciens, over service-techniekers en werfcoördinatoren tot ingenieurs en architecten: samen onderhouden ze de voertuigen, machines of gebouwen van de hele groep. Ze voeren installatie- en herstellingswerken uit, maar zorgen evengoed voor vernieuwing en uitbreiding van ons 'state of the art' machinepark. Vast staat dat je in contact komt met heel wat verschillende technieken. Jouw vakkennis en die van je vele collega's is voor ons onmisbaar.

Ingenieurs kunnen op verschillende afdelingen aan de slag, wat hun interesses en specialisaties ook zijn. Denk bijvoorbeeld aan groene energie, automatisering, waterzuivering en het futureproof maken van onze gebouwen en winkels. Of bij Research & Development, waar je aan de slag gaat met liquid ice, robotica, vertical farming …

Real Estate Coordinator

Colruyt Group, Belgique
Type de contrat: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Fonctions: 
Ingénieur Logiciel, Finance, Développeur, Consultant IT
Postulez avant: