Skip to main content

Warning message

Projectmanager HVAC - Regio Limburg

Onze partner is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, automatisering en werktuigbouw, met ongeveer 22.000 medewerkers in zeven divisies. Zij zijn actief in de gebouwen- en industriemarkt in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Oost-Europa, Zweden, Noorwegen, Finland, UK, Ierland en Spanje, alsmede in de Europese markt voor traffic & infra en in de mondiale maritieme markt.

Het bedrijf biedt integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen voor complexe technische uitdagingen. Van ontwerp, advies en engineering tot realisatie, beheer en onderhoud. Zij hebben een solide reputatie opgebouwd voor het verbeteren van energie-efficiëntie, mobiliteit, veiligheid en productiviteit. Zo stuwen we vooruitgang en dragen we bij aan een duurzame samenleving.
Erkenningsnummer:VG.13/BUO

*Je bent op de hoogte van alle contractuele afspraken, analyseert deze en werkt een projectplan uit. Daarbij sta je in voor de algemene organisatie, zowel intern als op de werf.
*Je geeft leiding aan de werkvoorbereider, werfcoördinator, tekenaar, arbeiders en onderaannemers. Je motiveert en inspireert jouw teamleden en hanteert hierbij een positieve leiderschapsstijl.
*Doorheen het project waak je over technische kwaliteit van de installatie en dit van start to finish.
*Je onderhoudt contacten met klanten, bouwheren, architecten, studiebureaus en onderaannemers en bouwt met hen een professionele relatie uit op lange termijn.
*Voor, tijdens en na het project communiceer je permanent naar de verschillende stakeholders en dit op een proactieve en transparante manier.

*Je hebt bij voorkeur minimum 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en kan zich onderscheiden door excellente project management skills en een professionele werkhouding.
*Je hebt een bachelor of ingenieursdiploma of gelijkaardig door ervaring.
*Dankzij jouw commerciële en financiële feeling kan je met succes interessante alternatieven verdedigen bij de klanten.
*Je bent communicatief ingesteld, dit staat garant voor een optimale samenwerking met de interne en externe gesprekspartners.
*Tot slot ben je sterk in plannen en organiseren.

*Zeer interessant salarispakket in lijn met jouw verantwoordelijkheden.
*Ruimte voor jouw ideeën en ambities in een fijne werksfeer.
*Boeiende en uitdagende loopbaan in een innovatieve omgeving.
*Permanente en continue ondersteuning door coaching en opleiding

Projectmanager HVAC - Regio Limburg

Accent Jobs, Belgique
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Chef D'Equipe, Gestion De Projet, Dessinateur Projeteur CAO / DAO / GPAO, Consultance Technique, Chef De Projet
Niveau de diplôme requis: 
Bachelor
Années d'expérience: 
3-5 ans