Skip to main content

Warning message

PROJECTLEIDER MET ERVARING KLASSE 8

Voor een gevestigde waarde in de Belgische bouwsector, gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen, is Hays Construction Kortrijk op zoek naar een ervaren projectleider om projecten in en rond West-Vlaanderen op te volgen. Een goede structuur, een stabiel team en een solide financiële basis maken van dit bedrijf, onderdeel van een gekende groep, één van de meest aantrekkelijke bouwbedrijven om voor te werken.

Voor deze klant is Hays Construction Kortrijk momenteel op zoek naar een ervaren Projectleider. Bij de meeste projecten is er een team van een werfleider, assistent-projectleider en projectleider. Jij neemt als projectleider de leiding over je projecten vanaf de ondertekening van het contract. Je stuurt onderaannemers, leveranciers en projectmedewerkers aan, voert de nodige contractonderhandelingen en houdt daarbij rekening met budget en aankoopprocedures. Je maakt een veiligheidsplan op en zorgt ervoor dat dit gevolgd wordt. Je maakt een uitvoeringsplanning op, leidt werfvergaderingen en lost eventuele problemen op. Een ander groot luik van je takenpakket is de technische administratie, zoals vorderstaten, verrekeningen en facturen. Je volgt ook het overkoepelende financiële plaatje op en rapporteert hier maandelijks over volgens het bedrijfseigen systeem. Je rapporteert verder rechtstreeks aan de Directeur Uitvoering.

* Ingenieur Bouwkunde
* Ervaring met klasse 8-projecten (!)
* Geboren organisator en coördinator

Je bent in het bezit van een diploma Burgerlijk Ingenieur, Ingenieur - Architect of Industrieel Ingenieur bouwkunde. Voor deze functie moet je reeds enkele jaren relevante ervaring hebben; ervaring met klasse 8-projecten is een vereiste. Een certificaat VOL-VCA is een troef. Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur ook een degelijk woordje Frans. De courante Officeprogramma's hebben geen geheim voor jou en door je proactieve houding ben je problemen steeds een stapje voor. Je werkt efficiënt en denkt soms "out-of-the-box" om processen te verbeteren.

Dit bouwbedrijf biedt je werkzekerheid, uitdaging en een aantrekkelijk salaris, aangevuld met diverse extralegale voordelen. Je maakt deel uit van een bedrijf dat unieke en bijzondere gebouwen bouwt, ieder project is er één om trots op te zijn.

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature van projectleider gebouwen? Neem dan contact op met Jonas Deschamps van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0498/ 17 66 79 of solliciteer online.

PROJECTLEIDER MET ERVARING KLASSE 8

Hays, Belgique
Type de contrat: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Fonctions: 
Chef D'Equipe
Diplôme: 
Master
Années d'expérience: 
1-2 ans
Niveau de carrière: 
Manager