Skip to main content

Project Manager Smart Technics

Vacatureomschrijving

Innovatie is de motor van de vooruitgang bij Colruyt Group. Met de projecten die jij coördineert op het vlak van automatisering, robotica of artificiële intelligentie, creëer je impact voor onze merken en onze klanten!

Je gaat aan de slag met een multifunctioneel projectteam, bestaande uit onder andere project engineers, innovation officers, developers, … Je bent eindverantwoordelijk voor het opleveren van jouw projecten binnen de afgesproken tijd en dito budget. Hiervoor gebruik je gekende projectmanagement-methodieken.

Wat mag je verwachten?

Binnen Smart Technics ligt de focus op automatisering, robotisering en digitalisering. Je beheert vooral projecten binnen de sfeer van R&D en innovatie, met betrekking tot onder meer AI, robotica en automatisering. Smart Technics ontwikkelt hoofdzakelijk voor Colruyt Group, maar ook voor de externe markt. In de organisatie waarin je terechtkomt, zet je mee de krijtlijnen uit. Tijdens de levenscyclus van deze vernieuwende projecten stoot je vroeg of laat op onzekere momenten, waarin je snel moet kunnen schakelen. Mogelijk nemen projecten een andere wending. Toch lever je aan het einde van de rit een zichtbaar resultaat.

Je stuurt een team aan dat out of the box denkt vanuit een sterke kennis van de technologieën. Een pragmatische aanpak is op zijn plaats. Je werkt onder andere samen met de businesspartners, de IT-afdeling, de dienst Technics, Real Estate & Energy en externe serviceproviders.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

Profiel

 • Kennis en ervaring – Je combineert minstens 5 jaar relevante ervaring in projectmanagement en werkt met projectmethodieken zoals PMBoK en Agile. Een achtergrond in IT, industriële omgevingen of retail is een plus.
 • Innovatieve mindset – Je denkt en handelt als een ondernemer, bent creatief en nieuwsgierig.
 • Organisatie en planning – Een complexe organisatie schrikt jou niet af. Je kunt je makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties. Je creëert een duidelijke structuur en operationele planning om je team optimaal aan te sturen en het project doelgericht te realiseren. Je werkt aan de ontwikkeling van je team en biedt hen inzicht in het grotere plaatje.
 • Ondernemerschap en enthousiasme – Je bent gedreven en dynamisch, met zin voor vernieuwing. Je weet mensen te mobiliseren, waardoor je projecten tot een goed einde brengt. Je kan je inleven in de wereld van de eindgebruiker en je team. Hierbij blijf je kritisch naar je project en het werk van je team kijken.
 • Sterk in communicatie – Je communiceert op de juiste manier en op de gepaste momenten met je team en met interne en externe stakeholders. Je lost interne of externe problemen assertief, maar diplomatisch op.
 • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands. Een goede kennis van het Engels is een must.
 • Wij bieden

 • Pionierschap – Je komt terecht in een nieuwe organisatie en krijgt op die manier de kans om mee de richting van Smart Technics te bepalen.
 • Afwisseling – Geen enkele dag is dezelfde. Je hebt een inspirerende en gevarieerde opdracht. Je werkt samen met veel verschillende mensen binnen en buiten het bedrijf.
 • Groeikansen – Je kan bij Colruyt Group heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.
 • Project Manager Smart Technics

  Colruyt Group, Tournai
  Catégories: 
  Project Manager
  Niveau de carrière: 
  Manager