Skip to main content

Warning message

Project Manager

Heb jij al een paar jaar ervaring als Project Manager binnen de ERP wereld? Zorg jij ervoor dat de implementatie van ERP projecten bij onze klanten gerealiseerd wordt binnen de afgesproken scope, budget en tijd?

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.
De divisie Microsoft Solutions helpt bedrijven om met bestaande software suites in Dynamics ERP, CRM en BI hun processen en resultaten te verbeteren. Alles draait om efficiëntie dus. We begeleiden de klanten van begin tot eind bij het analyseren, ontwerpen en invoeren van de nieuwe software en we passen de software aan waar nodig. Dit is voor klanten steeds een grote en ingrijpende verandering! Voortdurende bijscholing, continue innovatie en bijblijven met de industriële trends en nieuwste Microsoft technologieën zijn een must. We investeren dan ook fors in de kern van ons succes: onze medewerkers!

Wat houdt de job in?

* Als project manager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van ERP projecten bij onze klanten. Hierbij gaat het er in de eerste plaats om dat je de oplevering van het volledige project binnen de afgesproken scope, budget en tijd realiseert. Je vertaalt de verwachtingen van de klant naar een projectplan met heldere projectdoelstellingen die worden goedgekeurd door de stuurgroep. Je werkt daarbij in tandem met een Solution Architect. Je organiseert de project kick-off, zodat alle projectmedewerkers en belanghebbenden worden geïnformeerd en gealigneerd zijn met betrekking tot het projectplan.
* Tijdens de duur van het project motiveer en begeleid je de projectmedewerkers in de richting van de te behalen doelstellingen. Feedback en transparantie zijn je motto. Je faciliteert de klant en je team tijdens het gehele ERP implementatietraject en neemthet voortouw in interne en externe projectmeetings. Je identificeert en beheert projectrisico's, -knelpunten en -wijzigingen en actualiseert voortdurend het projectplan, zodat het doorlopend "up-to-date" is. Hierbij pas je consistent de projectmethodologie van Cegeka toe.
* Binnen het project werk je intensief samen met de Solution architect, hij is (eind)verantwoordelijk voor de inhoudelijke oplossing voor de klant. Verder bestaat een projectteam uit één of meerdere business consultants, ontwikkelaars, business specialisten en implementatiespecialisten. Als projectmanager ben je betrokken bij diverse projecten waarbij de doorlooptijd en projectdruk kan variëren. Onze projecten lopen gemiddeld tussen de 9 en 15 maanden, vanaf kick-off tot live gang / acceptatie.

Wie zoeken we?

* Je hebt tenminste 3 jaar ervaring als Project Manager binnen de ICT of beter nog - de ERP wereld. Kennis van Microsoft Dynamics NAV is een voordeel maar niet noodzakelijk.
* Master of bachelordiploma. Aangevuld met relevante projectmanagement opleidingen en cursussen.
* Goede kennis van zowel functionele als technische specificaties die spelen bij ERP implementatie trajecten is een voordeel van geen must.
* Sterk potentieel op gebied van organisatorische en project management vaardigheden.
* Aantoonbare ervaring als projectmanager binnen IT of bij voorkeur ERP project implementaties. Ervaring in één of meerdere projectmethodieken als bijvoorbeeld SureStep, Prince2 of PMBOK.
* Zeer goede peoplemanagement skills: projectmedewerkers motiveren, competenties inschatten en medewerkers helpen groeien.
* Pro-activiteit en stressbestendigheid zijn vereist.
* Analytisch doorzicht om complexe problematieken te bevatten en te structureren.
* Uitstekende communicatievaardigheden, zowel naar het team als naar de organisatie van de klant.
* Omdat je in de rol van projectmanager veelvuldig op locatie van de klant bent, begrijp je dat dit een rol betreft waardoor je flexibel bent in zowel de werktijden als in de locatie waar je actief bent.

Waarom meegroeien met Cegeka?

* Wij bieden je een interessante job in een toonaangevend bedrijf met kans op doorgroeimogelijkheden.
* De mogelijkheid om continu bij te leren in een stimulerende omgeving.
* Een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring.
* Je kan genieten van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering).
* Je zal beschikken over een bedrijfswagen.
* Je vaste werkplek is Gent, Antwerpen of Hasselt maar je bent bereid je regelmatig te verplaatsen naar klanten.

Project Manager

Cegeka,
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Conducteur Travaux, Ingénieur Construction / BTP, Chef D'Equipe, Chef De Projet, Interim Manager
Niveau de diplôme requis: 
Master
Niveau de carrière: 
Manager