Skip to main content

Warning message

Process Development Engineer - Regio Waregem

Process Development Engineer - Regio Waregem

Introduction

Experis Engineering is een gespecialiseerde divisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op profielen met een technische expertise. Ons team van consultants helpt jou op transparante en efficiënte wijze in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, waarbij elke consultant regiogebonden werkt en dus een gedetailleerd beeld heeft van de mogelijkheden in die regio. In onze ondersteunende rol bieden wij vaste contracten aan rechtstreeks bij de werkgever en gaan we op zoek naar die perfecte match.

Organization

Onze klant is een gevestigde waarde in de streek/in hun sector en heeft verschillende merken met heel wat naamsbekendheid. Het bedrijf is actief over de hele wereld, zowel qua productie als qua sales. De site in regio Waregem is enkele jaren geleden begonnen met de productie van een vernieuwend product waarnaar de vraag enkel gestegen is en waardoor de afdeling ook continu blijft evolueren. Hierdoor is de nood er gekomen om een nieuwe positie te creëren ter optimalisatie van het productieproces: Process Development Engineer.

Function

Je komt terecht in één van de nieuwste afdelingen van de plant, waar ze aan het timmeren zijn aan de toekomst van een belangrijke productgroep. Je komt naast een automatisatie-ingenieur en een werkvoorbereider in het team van de Technical Manager terecht. Jouw takenpakket houdt het volgende in:

- Je analyseert de bestaande productieprocessen en machines, onderhoudt en optimaliseert die door het in kaart brengen van bottlenecks en rendementsverliezen.
- Je spitst je toe op acute problemen op dag-tot-dag basis, maar houdt continu rekening met langetermijn doelstellingen en optimalisatiemogelijkheden.

Deze omschrijving geeft een breed beeld weer van wat bereikt moet worden, maar de specifieke invulling qua methodiek of takenpakket is behoorlijk vrij in te vullen door de persoon in de functie. Veel van je tijd gaat in een goede voorbereiding en analyse om uiteindelijk de optimalisaties daadwerkelijk te implementeren. Verder onderhoud je ook goede contacten met productie, sales, maintenance, etc.

Requirements

Voor deze interessante mogelijkheid als Process Development Engineer, zijn we op zoek naar iemand die all-round technisch is, met een uitgesproken drive om verbeteringsmogelijkheden te detecteren en te implementeren in een groeiende productieomgeving. Binnen dit plaatje zijn volgende punten van groot belang:

- Je hebt een Masterdiploma in een technische richting (bij voorkeur elektromechanica)
- Je hebt bij voorkeur reeds een eerste werkervaring en/of kan een uitstekende motivatie voor de dag leggen
- Je bent een harde werker die de handen uit de mouwen durft steken, maar ook het groter geheel van een productieomgeving analytisch en vanuit een helicopter view kan benaderen.
- Je hebt een gedreven mentaliteit, waarbij verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid naar voor komen en waarbij je steeds kritisch bent ingesteld.

Ben jij een geboren motivator die samen met een team wil streven naar beter?

Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze belangrijke functie!

Offer

Wij bieden jou een uitdagende functie met interessante groeiperspectieven binnen deze internationale organisatie. Je krijgt de kans om een uitgebreide opleiding te krijgen en veel bij te leren, zowel op technisch als coördinerend vlak. Initiatief wordt sterk geapprecieerd en je hebt alles in eigen handen om je carrière naar een nieuw niveau te tillen in deze hoogtechnologische omgeving. We bieden je een vast contract van onbepaalde duur, een zeer interessant loonpakket, compleet met extralegale voordelen.

Als deze vacature perfect jouw profiel omschrijft, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik ben Cedric De Maré en vlot bereikbaar op het nummer 09 321 82 49. Stuur zeker ook je cv naar cedric.demare@experis.be. Als jouw voorkeur uitgaat naar een gelijkaardige functie, bel me gerust even op zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden.

Veel succes en tot gauw!
Apply
Author Cedric DemarePosted on January 8, 2018January 8, 2018Categories Junior - en, Manufacturing - en, Process Engineer - en, webbel - enTags Belgium, Enseignement Superieur - Hoger Onderwijs : Master, Flandre Occidentale - West-Vlanderen, Manufacturing, Master, Regio Waregem, Université - Universiteit

Post navigation

Previous Previous post: Teamleader Production - Regio Waregem

Jobs

* IT
* Engineering/Life Sciences
* HR & Finance

Share

Process Development Engineer - Regio Waregem

Experis, Waregem
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur Chimiste, Ingénieur Developpement
Niveau de diplôme requis: 
Master
Niveau de carrière: 
Senior