Skip to main content

Warning message

Onderhoudstechnieker (wisselende ploegen) - Lummen

Short description

FrieslandCampina Belgium Nv ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven.

Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspecialiteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Deze professionele zuivelconcepten worden ruim aangeboden aan veeleisende professionals. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt.

Om onze technische dienst te versterken, zijn we voor onze vestiging in Lummen op zoek naar twee onderhoudstechniekers in wisselende ploegen.

Je voert controle-, onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit van productiemachines en nutsinstallaties op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrisch vlak en het aanmaken, verbeteren en aanpassen van stukken en mechanische onderdelen voor machines met als doel de operationaliteit van het machinepark en het verloop van de productie te waarborgen.

Job description

 • Je wordt hoofdzakelijk ingezet bij het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de procesinstallaties, utilities en machines binnen het vakgebied Elektromechanica. Als ook bij het oplossen van storingen.
 • Opvolgen van procesinstallaties: Uitvoeren van interventies aan besturing, procesapparatuur en machines op hoofdzakelijk mechanisch -pneumatisch gebied en sporadisch op elektrisch -regeltechnisch vlak volgens kunde en kennis;Doorgeven van mogelijke proces wijzigingen aan de betrokken diensten, laat deze valideren en opnemen in de technische documentatie, werkvoorschriften en preventief onderhoud;Terug melden van alle uitgevoerde werken, gebruik van materialen en bestede uren via het onderhoudssysteem.
 • Formuleren van verbetervoorstellen aan de Maintenance Engineer aangaande het productieproces – machines, wisselstukken en preventief onderhoud.
 • Deelnemen aan verbeterteams en projectvergaderingen binnen uw vakgebied.
 • Je hebt bij voorkeur een diploma graduaat elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je vindt hygiëne en veiligheid op de werkvloer prioriteit nummer één
 • Je hebt een goede basis kennis van mechanisch onderhoud in de procesindustrie.
 • Je hebt een zeer goede kennis van pneumatica, hydraulica en een basis op elektrisch vlak.
 • Je bent bereid om voor elektrische, besturingstechnische werken de nodige kennis en kunde te vergaren.
 • Onderhoudstechnieker (wisselende ploegen) - Lummen

  FrieslandCampina, Lummen
  Fonctions: 
  Ingénieur Maintenance, Ingénieur Généraliste, Ingénieur Production , Ingénieur Qualité, Ingénieur Electromécanique, Ingénieur Mécanique, Consultant Technique
  Diplôme: 
  Master
  Postulez avant: