Skip to main content

Warning message

Network Engineer

Network Engineer

Vakgebied
IT & digital

Locatie
Bergensesteenweg 1500 HALLE

Dit wil je ook weten

Bekijk LinkedIn profiel
*

Vacatureomschrijving

IT heeft een cruciale plaats binnen Colruyt Group. Jij komt terecht in een gespecialiseerd team engineers dat de hoofdrol speelt in de bouw, het beheer en de optimalisatie van onze netwerken. Verwacht een gevarieerd takenpakket met verrijkende projectsamenwerkingen en de nodige uitdaging!

Als network engineer kun je bij ons je technische skills verder aanscherpen. Samen met je collega's, die even gespecialiseerd zijn als jij, bouw je onze netwerken uit, beheer je ze en optimaliseer je. Daarnaast werk je ook internationaal samen met onze IT-afdeling in India.

In jouw rol heb je een aantal verantwoordelijkheden, waarvan het bouwen en managen van systemen de hoofdbrok uitmaken.

Wat doe je concreet?
* Als systeembouwer stap je in projectteams met specialisten uit andere vakgebieden: een projectmanager, solution architect en business analist. In deze teams vertaal jij functionele vereisten naar technische oplossingen in de systemen die je beheert.
* Als systeemmanager baat je de aan jou toegewezen systemen uit. Je installeert en onderhoudt ze, doet optimalisatievoorstellen en rapporteert je bevindingen aan de infrastructuurmanager.
* Als systeemmanager pak jij ook de complexere problemen aan wanneer die zich voordoen in de systemen die jij beheert. Je kan rekenen op je collega's in India voor het dagelijks onderhoud van de systemen.

Jij en je team werken op 3 locaties: Halle, Deinze en Haasrode. Je kan in functie van je woonplaats kiezen waar jouw werkplek zich bevindt.

Profiel

* Kennis en ervaring - Je hebt een bachelor- of masterdiploma in IT of relevante werkervaring in een gelijkaardige functie.
* Vakkennis - Je bent thuis in netwerktechnologieën (wifi, LAN, WAN, Core datacenter, switching …) en hebt goesting om je er verder in te verdiepen. Je bent vertrouwd met routing en switching, en vaste en draadloze netwerken. Last but not least heb je ervaring met QoS, monitoring- en alerting-tools, scripting (Perl, Python), wifi RF-spectrum, TCP/IP, VXLAN, EVPN, BGP, OSPF, RADIUS, dot1x …
* Assertief - Je staat sterk in je schoenen en bent in staat om beslissingen te nemen.
* Flexibel - Je stapt met plezier in een beurtrol met je collega's van wacht.
* Talenkennis - Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels. Dat is nodig, want je hebt Indische collega's en werkt voor operationele aspecten samen met de IT-afdeling in India. Een goede kennis van het Frans is een pluspunt.

Wij bieden

* Een stimulerende werkomgeving - Onze IT-afdeling is permanent in ontwikkeling. Bovendien krijg je de kans om de digitale toekomst van Colruyt Group mee uit te bouwen!
* Dynamiek - Je komt terecht in een dynamisch team dat goed samenwerkt en waarin interactie tussen collega's gestimuleerd wordt.
* Blijven leren - Bij Colruyt Group kan je kiezen uit een groot opleidingsaanbod. Je kan je dus niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk verder ontwikkelen.
* Eerlijke verloning - Dat mag je letterlijk nemen: elk gewerkt uur is een betaald uur. Je loonpakket houdt ook rekening met je ervaring, inzet en groeikansen. Reken op aantrekkelijke extralegale voorwaarden, zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en winstdeelname.

Delen
*
*
*
*
*

Reistijd berekenen

Je vervoermiddel
Auto
Openbaar vervoer
Fiets
Lopend

Wat is je vertrekpunt?

Sollicitatiestappen

1. Je solliciteert
We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons. Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.
2. We bellen even
Het is mogelijk dat we je bellen en naar je motivatie vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken een paar praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.
3. Eerste kennismaking & online testen
Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.
4. Een babbel met je toekomstige leidinggevende
Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent. Eventueel krijg je een praktische proef.
5. We gaan er samen voor
Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

Vakgebied IT & digital

De medewerkers van IT en Analyse stellen functionele en technische analyses op, gebaseerd op de business requirements. Ze ontwikkelen en implementeren technologische oplossingen en werken voornamelijk rond efficiëntie en optimalisatie.

Onze digitale experts analyseren online data zoals klikgedrag op een website, openingspercentage van een e-mail … en zetten ze om in mensentaal. Vandaaruit doen ze aanbevelingen aan de verschillende business units of interne stakeholders van Colruyt Group. Collega's ontwikkelen bijvoorbeeld onze eigen apps, beheren en optimaliseren onze e-commerce kanalen …

Project-, programma- en portfoliomanagers zijn een belangrijke schakel bij procesmatig ondernemen. Ze zijn verantwoordelijk voor het opzetten en opvolgen van projecten, om onze processen en systemen te verbeteren.

Network Engineer

Colruyt Group, Halle
Type de contrat: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Fonctions: 
Ingénieur Généraliste, Ingénieur Réseau
Postulez avant: