Skip to main content

Warning message

LEAD MECHANICAL ENGINEER

LEAD MECHANICAL ENGINEER

JOB_1803484EB 1055422

Voor een groeiende kmo, actief in de markt van industriële installaties voor klanten wereldwijd binnen de procesindustrie, zoekt HAYS Engineering Kortrijk een lead mechanical engineer. Je zal het voortouw nemen binnen mechanical engineering en coacht het team van mechanisch ontwerpers.

* Mechanisch ontwerp machinebouw
* Industrieel of Burgerlijk ingenieur Elektromechanica of Werktuigkunde
* Aansturen team mechanisch ontwerpers

Als lead mechanical engineer vervoeg je een team van mechanisch ontwerpingenieurs. Je bent zelf expert in mechanisch ontwerp en doet de engineering van A tot Z: ontwerp 3D- en 2D-modellen, montagetekeningen, technisch constructiedossier, materialen onderzoeken, enz... Daarnaast neem je het voortouw bij het oplossen van complexe technische bottle necks. Je zorgt voor technologische vernieuwingen door op zoek te gaan naar optimalisaties en nieuwe ontwikkelingen op de markt. Verder ben je een coach voor het team op technisch en organisatorisch vlak.

Hays Kortrijk zoekt voor deze job een industrieel of burgerlijk ingenieur elektromechanica of werktuigkunde met minstens enkele jaren ervaring in machinebouwontwerp. Je bent in staat om het huidig mechanisch ontwerp naar een hoger technologisch niveau te tillen en je collega's daarin te coachen. Verder ben je communicatief en sta je open voor sporadische verplaatsingen naar klanten, leveranciers, beurzen, enz… Kennis van transportsystemen, aandrijvingen, trillingen, robotsystemen of constructietechnieken is een pluspunt!

Bij deze ambitieuze firma kom je terecht in een dynamische omgeving waar initiatief sterk gewaardeerd wordt. Je wordt van a tot z betrokken in de engineering van machines en er wordt een competitief loonpakket voorzien.
Op zoek naar de volgende stap als mechanical engineer? Informeer of solliciteer online bij Melanie D'Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk of neem telefonisch contact op via 056 25 80 50.
Apply Now

Summary

Job Type:
Permanent

Industry
Engineering

Location
WAREGEM

Specialism
Engineering

Pay
Competitief salarispakket inclusief voordelen

Ref:
1055422

Apply Now

Talk to a Consultant

Talk to Melanie DHuyvetter, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk

Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255 bus 2, Kortrijk, Belgium, 8500
Telephone: 056230467

Share Job

LEAD MECHANICAL ENGINEER

Hays Specialist Recruitment, Waregem
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur Mécanique, Mécanique
Niveau de carrière: 
Senior