Skip to main content

Warning message

Cyber Security Artificial Intelligence Engineer

Cyber Security Artificial Intelligence Engineer
Hasselt, België
Master
Het idee om cybersecurity-aanvallen met AI te bestrijden is niet nieuw. Zo kunnen we vandaag met Machine Learning technologieën ontwikkelen die cyberaanvallen automatisch detecteren en voorkomen. Wil jij je technische skills inzetten om mee te bouwen naar de security-oplossingen van morgen? Wil jij met behulp van Artificial Intelligence aanvallen bestrijden? Haal jij je motivatie uit het oplossen van complexe IT Security vraagstukken?
Dan heeft Cegeka een uitdaging op maat voor jou!
Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

Wat houdt de job in?
Als cybersecurity engineer in het Security Operations Center van Cegeka werk je vooral in de PROTECT, DETECT & RESPOND capabilities:
+ Je primaire taak binnen het team is het ontwikkelen van een waar Aritificial Intelligence capability, die de bestaande dienstverlening ondersteunt zodat het automatisch detecteren van mogelijke security issues geen toekomstmuziek wordt, maar een echt realiteit! Automatisatie is je passie, en je bent gebeten door de oneindige mogelijkheden die AI en Machine Learning geven. Je passie voor security helpt je om te begrijpen hoe beide werelden elkaar ondersteunen en hoe dit kan helpen bij het uitbouwen van de security oplossing van morgen.
+ Je draait mee als engineer binnen het Security Operations Center van Cegeka, en ondersteunt en adviseert Cegeka en haar klanten binnen de dagelijkse werking. Dit omhelst incident management, digital forensics, security monitoring, vulnerability scanning, security consultancy,…
+ Binnen het team wordt persoonlijk initiatief en proactief meewerken aan nieuwe oplossingen sterk gestimuleerd. Door jouw enthousiasme en expertise werk en bouw je mee aan nieuwe oplossingen die impact hebben op de beveiliging van Cegeka en haar klanten.
+ Je wordt actief betrokken bij verbetertrajecten en je persoonlijke inbreng heeft een impact op de technische realisaties van morgen.
+ Je bouwt mee aan nieuwe security diensten en capabilities, om nieuwe bedreigingen en een veranderend landschap steeds een stapje voor te zijn.
+ Je draagt de missie en het gedachtegoed van de afdeling iedere dag uit, en moedigt je collega's en klanten aan deze principes te volgen.

Wie zoeken we?
+ De Cyber Security Artificial Intelligence Engineer heeft een brede interesse en is verantwoordelijk voor een waaier van technologiën en capabilities. Je hebt passie voor volgende aspecten/technologieën, of je schrikt er niet voor terug om je hierin vast te bijten:
o Scripting (bash, python, powershell is een plus);
o Systeembeheer (Red Hat, Debian, Windows is een plus);
o Databases en Virtuele infrastructuur;
o Big Data (ELK, Splunk);
o SIEM
+ Daarnaast ben je gepassioneerd door de volgende security capabilities:
o Security Monitoring;
o Machine Learning;
o Artificial Intelligence;
o Penetration testing is een plus
+ Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka.
+ Je denkt mee in functie van de (interne) klant en beschikt over goede communicatievaardigheden in Nederlands en Engels.
+ Je kunt zelfstandig werken, je bent een flexibele en stressbestendige teamplayer.

Waarom meegroeien met Cegeka?
+ Zeer boeiende en gevarieerde job in een dynamische en groeiende onderneming.
+ Ruimte voor persoonlijke groei en tal van mogelijkheden.
+ Een motiverend salarispakket in lijn met uw verantwoordelijkheden en ervaring.
+ Extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering.
+ Je zal beschikken over een bedrijfswagen.
Kom gerust de sfeer proeven bij Cegeka! Je bent welkom voor een rondleiding en je kan zelfs eens mee pairen.

Cyber Security Artificial Intelligence Engineer

Cegeka, Belgique
Contrat fixe, durée indéterminée
Ingénieur Généraliste, Ingénieur Sécurité Informatique