Skip to main content

Warning message

coördinator

Vacatureomschrijving

Als coördinator ben je op de werven van Colruyt Group verantwoordelijk voor de installatie van elektriciteit en beveiliging. Je verzamelt offertes en coördineert en controleert de werkzaamheden. Een boeiende job op het snijpunt van coördinatie en techniek!

Jij bent verantwoordelijk voor de installatie van elektriciteit en beveiliging op de werven van Colruyt Group waar we de elektriciteitswerken door externen laten doen. Je verzamelt offertes bij de onderaannemers en beslist in samenspraak met je chef welke onderaannemer de opdracht mag uitvoeren. Eens op de werf volg je de elektriciteitswerken van A tot Z op en waak je erover dat alles conform de plannen en de afspraken loopt.

Wat je concreet doet?
* Je stelt meetstaten op en vergelijkt offertes van externe bedrijven die je aangevraagd hebt.
* Je voert actief prijsonderhandelingen met de externe bedrijven.
* Je staat in voor de coördinatie van de werken: je bewaakt de kosten, kwaliteit en planning.
* Je controleert en evalueert de werken op de werf.
* Je stuurt een team aan om dit te realiseren.

Als coördinator ben je sterk in administratie, coördinatie en techniek. Je gaat projectmatig te werk en stuurt meteen bij waar nodig.

Je werkt vanuit Halle.

Profiel

* Opleiding en ervaring - Je hebt een technische achtergrond. Heb je ook ervaring in een coördinerende rol? Dan is dat een plus.
* Oplossingsgerichte attitude - Je pakt problemen meteen aan als ze zich voordoen en bedenkt efficiënte oplossingen. Je durft beslissingen nemen op basis van jouw technische kennis en respecteert de deadlines.
* Communicatie en assertiviteit - Je werkt samen met heel wat verschillende mensen. Je staat sterk genoeg in je schoenen om te onderhandelen met interne partners en externe leveranciers.
* Planning en organisatie - Je plant de werken in en coördineert gaat gestructureerd en nauwkeurig te werk. Je werkt planmatig en volgt projecten van nabij op.
* Talenkennis - Je spreekt vlot Nederlands en Frans want je coördineert projecten over heel België. Zo kan je vlot samenwerken met alle interne en externe partners.

Wij bieden

* Afwisseling - Je kan rekenen op een boeiende job met veel inhoudelijke afwisseling. Je werkt ook samen met veel verschillende mensen.
* Stimulerende werkomgeving - Colruyt Group, dat zijn honderden winkels, kantoren en terreinen. Je blijft op de hoogte van de nieuwste trends op het vlak van technieken en je kan rekenen op deskundige begeleiding van je collega's.
* Permanent bijleren - Je leert niet alleen veel bij on-the-job maar krijgt ook de kans om intern en extern opleidingen te volgen voor persoonlijke en professionele groei.
* Aantrekkelijk loonpakket - Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Delen
*
*
*
*
*

Reistijd berekenen

Je vervoermiddel
Auto
Openbaar vervoer
Fiets
Lopend

Wat is je vertrekpunt?

Sollicitatiestappen

1. Je solliciteert
We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons. Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.
2. We bellen even
Het is mogelijk dat we je bellen en naar je motivatie vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken een paar praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.
3. Eerste kennismaking & online testen
Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.
4. Een babbel met je toekomstige leidinggevende
Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent. Eventueel krijg je een praktische proef.
5. We gaan er samen voor
Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

Vakgebied Techniek & engineering

Van autotechniekers en elektriciens, over service-techniekers en werfcoördinatoren tot ingenieurs en architecten: samen onderhouden ze de voertuigen, machines of gebouwen van de hele groep. Ze voeren installatie- en herstellingswerken uit, maar zorgen evengoed voor vernieuwing en uitbreiding van ons 'state of the art' machinepark. Vast staat dat je in contact komt met heel wat verschillende technieken. Jouw vakkennis en die van je vele collega's is voor ons onmisbaar.

Ingenieurs kunnen op verschillende afdelingen aan de slag, wat hun interesses en specialisaties ook zijn. Denk bijvoorbeeld aan groene energie, automatisering, waterzuivering en het futureproof maken van onze gebouwen en winkels. Of bij Research & Development, waar je aan de slag gaat met liquid ice, robotica, vertical farming …

coördinator

Colruyt Group, Enghien
Type de contrat: 
Contrat fixe, durée indéterminée
Postulez avant: