Skip to main content

Warning message

Cegeka is op zoek naar een ervaren projectmanager met kennis van Infrastructuur en outsourcing

Cegeka is op zoek naar een ervaren projectmanager met kennis van Infrastructuur en outsourcing

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

Voel je de adrenaline stromen wanneer je project vlot verloopt? Is een happy client je drijfveer? Zoek je een pragmatische relatie tussen projectmethodologie en je team? Dan heeft Cegeka een uitdaging op maat voor jou!

Cegeka is op zoek naar een ervaren projectmanager die in een gedreven team van projectmanagers aan de slag wil. Met jouw positieve- en klantgerichte instelling maak jij het verschil bij de klant. Je hebt van nature leidinggevende vaardigheden, je gaat altijd voor de beste kwaliteit en je voelt je als een vis in een water binnen uitdagende projecten.

Wat houdt de job in?

* Jij bent bij uitstek de contactpersoon voor de klant.
* Samen met de klant bepaal je de scope en de impact van outsourcing projecten waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de noden en de oplossingen.
* Je maakt de volledige projectplanning op. De vooraf bepaalde timing, budget en doelstellingen worden nauwgezet opgevolgd.
* Hierbij waak en rapporteer je over alle aspecten van het project zodat het project ook voldoet aan de organisatorische vereisten, de methodologie en de kwaliteitsnormen.
* Je levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de projectleden. Je speelt een actieve rol in hun opleiding, ontwikkeling, je geeft feedback en stuurt bij waar nodig.

Wie zoeken we?

* Je hebt een afgeronde HBO en/of WO opleiding
* Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Je hebt sporen verdiend als project manager in een Enterprise omgeving en hebt sterke affiniteit met infrastructuur en outsourcing, bij voorkeur met transities.
* Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsenseaanpak van Cegeka.
* Je hebt een goede algemene visie op infrastructurele projecten en adequate implementatiemethodes.
* Door je vakkennis, sociale vaardigheden, flexibiliteit en engagement slaag je erin het vertrouwen van onze klanten te winnen.
* Je hebt een helikopterview maar onderschat het belang van details niet.
* Om je team aan te sturen beschik jij over uitstekende leidinggevende capaciteiten.
* Je hebt een sterke kennis van projectmethodologie zoals Prince2.
* Kennis van Prince2 Agile en Best Value Procurement (prestatie inkoop) is een pluspunt

Waarom meegroeien met Cegeka?

* Cegeka is in 2016 uitgeroepen tot TOP Employer ICT. Hiermee bewijst zij dat de ontwikkeling van haar medewerkers top prioriteit heeft.
* Een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring.
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
* Een zeer stabiele werkgever met ambitie, die al jaren groeit met positieve cijfers.
* Verbinding tussen medewerkers wordt gefaciliteerd met een uitgebreid pallet van sociale activiteiten.
* Je maakt deel uit van een team van enthousiaste, professionele en humoristische collega's.

Meer dan 3.500 medewerkers zijn al aan de slag binnen de Cegeka groep. Vanuit Cegeka Nederland in Veenendaal ondersteunen wij met meer dan 350 medewerkers onze klanten op ICT-gebied. De bedrijfsvoering van organisaties wordt met diverse diensten en producten ondersteund. Binnen Cegeka Nederland heerst een gezonde en prettige werkcultuur. De kernwaarden die bij onze cultuur horen zijn; Samenwerken, Betrokken, Vakkundig, Vernieuwend en Mensgericht. Door onze aanpak zien wij al jarenlang een duidelijk groei.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om langs te komen? Of heb je nog vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Kasper Zandvliet via Kasper.Zandvliet@cegeka.com of 06-13337170.

Cegeka is op zoek naar een ervaren projectmanager met kennis van Infrastructuur en outsourcing

Cegeka,
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur Civil, Ingénieur Industriel, Ingénieur Construction / BTP, Chef D'Equipe, Chef De Projet, Interim Manager
Niveau de diplôme requis: 
Master