Skip to main content

ASPnet Front-End Developer (m/v)

Profiel

Als developer sta je in voor de front-end ontwikkeling van nieuwe en bestaande websites voor particulieren en professionelen in ASP.NET (C#/AJAX) volgens MVC-patroon.

De websites zijn divers en hebben elk hun specifieke eisen, wat voor een gezonde afwisseling zorgt.

De webapplicaties worden gebouwd om te functioneren in moderne webbrowsers en op diverse devices (IOS / Android, Mac, Windows,...)

AanbodDe productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, ...). Behoeften van de klant of gebruiker analyserenHet functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, ...). De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, ... uitwerken en bijwerken. Een ontwikkeld product presenterenGebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application). Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...). Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, ...). Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, ...). Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen. Technische en functionele problemen analyserenCorrigerende acties, technische aanpassingen, ... voorstellen. Programmeren in een specifieke computertaal. Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek)

Er wacht jou een vaste job bij een IT-bedrijf die werkzaam is in een brede waaier van sectoren.

Je komt terecht in een familiale sfeer waar veel aandacht gegeven wordt aan groepsgevoel.

Je krijgt een interne opleiding omtrent de bedrijfseigen producten.

Initiatief nemen en input geven wordt geapprecieerd. Dit allemaal binnen een heel vlakke communicatie- en organisatiestructuur.

Vereiste kwalificaties

  • Je bent communicatief & sociaal
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je hebt een zeer goede kennis van HTML, CSS, Bootstrap, JQuery en Javascript
  • Je hebt noties van object-geörienteerd programmeren
  • Je hebt een basiskennis van ASP.NET ontwikkeling (C#, Ajax). Je kan werken volgens het MVC patroon.
  • Je hebt een bachelor-diploma of bent gelijkwaardig door ervaring, zelfstudie,...

ASPnet Front-End Developer (m/v)

Konvert Office Bornem, Temse
Fonctions: 
Développeur, Développeur Front-End
Diplôme: 
Bachelor
Postulez avant: