Skip to main content

Warning message

APPLICATION ENGINEER LANDBOUWMACHINES

APPLICATION ENGINEER LANDBOUWMACHINES

JOB_1795723EB 1054615

Hays Engineering Kortrijk zoekt voor een groeiend en innovatief Roeselaars bedrijf dat landbouwmachines ontwikkelt en fabriceert een application engineer.

* Master Elektromechanica / Elektrotechniek / Automatisering / Elektronica
* Kennis PLC's of andere automatisatiesoftware
* Interesse in landbouwsector
Als application engineer werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe landbouwmachines en de optimalisatie van bestaande. Je focust je daarbij met de collega's van het team op de sturingen en de automatisatiesoftware van de machines. Je tekent elektrische en hydraulische schema's uit en krijgt de vrijheid om zelf op zoek te gaan naar nieuwe leveranciers. Verder programmeer je de volledige machine en werk je samen met de andere ingenieurs prototypes uit. Je wordt nauw betrokken bij de productie van de machines en krijgt de kans om in testfase mee te gaan op het veld. Binnen deze innovatieve firma word je gestimuleerd om zelf op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen en ontwikkelingen op de markt.

Hays Engineering zoekt voor deze topjob een master / ingenieur met kennis van automatisatiesoftware (diploma elektromechanica, elektrotechniek, automatisatie, elektronica) zoals Siemens PLC of CoDeSys. Je hebt een grote interesse in de landbouwsector en kijkt ernaar uit om R&D te combineren met veldwerk. Verder ben je analytisch ingesteld en kan je je mannetje of vrouwtje staan in het Engels en Frans.

Deze firma investeert sterk in haar personeel: ze voorziet een degelijke opleiding, biedt extralegale voordelen, zorgt voor een gevarieerd takenpakket, biedt doorgroeimogelijkheden, enz... Ze zet momenteel sterk in op innovatie en zoekt gemotiveerde mensen om haar ambities kracht bij te zetten!

Grote interesse in landbouw en automatisering? Informeer of solliciteer online bij Melanie D'Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk of neem telefonisch contact op via 056 25 80 50.
Apply Now

Summary

Job Type:
Permanent

Industry
Engineering

Location
Roeselare

Specialism
Engineering

Pay
Competitief salarispakket inclusief extralegale voordelen

Ref:
1054615

Apply Now

Talk to a Consultant

Talk to Melanie DHuyvetter, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk

Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255 bus 2, Kortrijk, Belgium, 8500
Telephone: 056230467

Share Job

APPLICATION ENGINEER LANDBOUWMACHINES

Hays Specialist Recruitment, Roeselare
Type d'emploi: 
Contrat fixe, durée indéterminée , Contrat temporaire, durée déterminée
Titre de fonction ciblée(s): 
Ingénieur Logiciel, Application Engineer
Niveau de diplôme requis: 
Master
Niveau de carrière: 
Senior