Skip to main content

Application Developer (m/v)

Profiel

Als Application Developer zal je deel uitmaken van ons development team voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van de ERP en retail projecten. Hierbij werk je in een team aan projecten voor klanten.

Je belangrijkste verantwoordelijkheid zal eruit bestaan om mee de ERP en retail software applicaties verder te ontwikkelen. Naast ontwikkeling zal je ook betrokken worden bij databank-ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je hebt kennis van analyse, architectuur en testing. Je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt vanuit onze vestiging in Temse of Gent.

AanbodEen databank aanspreken: Microsoft SQL Server. Een frontend ontwikkelen voor een webtoepassing met: CSS. Een databank aanspreken: MySQL. Ontwikkelen van mobiele applicaties in een omgeving: Android. Ontwikkelen van mobiele applicaties in een omgeving: Windows. Ontwikkelen van mobiele applicaties in een omgeving: iOS. Programmeren in een computertaal: VB (Visual Basic). Programmeren in een computertaal: VB.NET (Visual Basic.NET). Behoeften van de klant of gebruiker analyserenHet functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, ...). De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, ...). De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, ... uitwerken en bijwerken. Domein: Handel, verkoop, klantenrelaties. Een ontwikkeld product presenterenGebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application). Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...). Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, ...). Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, ...). Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen. Programmeren in een specifieke computertaal. Technische en functionele problemen analyserenCorrigerende acties, technische aanpassingen, ... voorstellen. Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek). Toepassingen ontwikkelen op een besturingssysteem: Windows. Toepassingen ontwikkelen op een besturingssysteem: iOS

Er wacht jou een vaste job bij een IT-bedrijf dat werkzaam is in een brede waaier van sectoren.

Je komt terecht in een familiale sfeer waar veel aandacht gegeven wordt aan groepsgevoel.

Je krijgt een interne opleiding omtrent de bedrijfseigen producten.

Initiatief nemen en input geven wordt geapprecieerd. Dit allemaal binnen een heel vlakke communicatie- en organisatiestructuur.

Vereiste kwalificaties

  • Bachelor Toegepaste Informatica / IMS
  • Kennis van C# / SQL server / MVC5 / VB.NET
  • Kennis van VB6 / HTML5 / CSS/ javascript is een pluspunt
  • Klantgericht
  • Sociaal, geëngageerd, leergierig en zelfstandig
  • Oplossingsgericht denken

Application Developer (m/v)

Konvert Office Bornem, Temse
Fonctions: 
Développeur
Diplôme: 
Bachelor
Postulez avant: