Bedrijfsprofiel profile for lcl_138158

Over ons: 

LCL biedt jarenlange ervaring en kennis op het gebied van datacenters en colocatie.

Vanaf dag 1 investeert het vooruitstrevende datacenterbedrijf in een veilige omgeving voor de uitbestede data van onze klanten, met behoud van carrier-neutrale interconnectie. Vandaag exploiteert LCL vier onafhankelijke datacenters in Antwerpen, Brussel-Noord, Brussel-Zuid en Brussel-West waar een breed scala aan telecombedrijven, bedrijven, dienstverleners en overheidsinstellingen hun ICT-infrastructuur onderbrengen en toegang hebben tot meer dan 40 carriers om hun gegevens aan te sluiten.

Onze constante focus op innovatieve oplossingen, klantenzorg, veiligheid, milieu en de 'I do care' mentaliteit van onze medewerkers zorgt voor een sterke groei en positioneert ons als marktleider. 

LCL is Tier 3 gecertificeerd en voldoet aan de ISO 27001- en ISO 45001-normen. LCL kiest ook resoluut voor duurzaamheid en is ISO 14001 gecertificeerd. Daarnaast heeft LCL ook het ISAE 3000 en ISAE 3402 type II rapport behaald.  De belangrijkste prioriteit is de beveiliging van de servers en faciliteiten van onze klanten. Wij bieden volledige redundantie, permanente stroomvoorziening, efficiënte koeling, uitstekende stroombeveiliging en foutloze lekdetectie.

Dit zijn echter slechts technische details. Onze echte kracht ligt bij onze medewerkers en hun toewijding om de verwachtingen te overtreffen in alles wat ze voor onze klanten doen.