My ads

Project Manager vacatures in Luchtvaart - 5 vacatures beschikbaar

Wil je graag een speler zijn in de progressie van luchtvaart? Een baan als project manager lijkt je wensen in te vullen. Stuur meteen je cv!

Technical Purchasing Manager - Aviation

Michael Page
Wellen
Beheer de perimeter van het magazijn: ontvangst, opslag, voorraden, voorbereiding van expeditieproductieorders, om de stromen te optimaliseren zonder voorraad of overbevoorrading, met betrouwbare leveranciers.

Ingénieur pilote projet R&T CND H/F

AKKA Technologies
Brussel
U neemt deel aan de follow-up van de O&Oprojecten die betrekking hebben op NDO en volgt deze op met het NDO-clusterteam. U verzamelt en synthetiseert informatie met betrekking tot projecten waarbij NDO betrokken is.

CHEF DE PROJET AERONAUTIQUE H/F

AKKA Technologies
Brussel
In het kader van de ontwikkeling van onze luchtvaartactiviteiten werven we een projectmanager aan om te werken aan de uitrusting van een reeks burgervliegtuigen (cockpit, enz.).

Chef de projet / Chine H/F

AKKA Technologies
Brussel
De voorgestelde missies zijn zeer gevarieerd met onze klanten: coördinatie en beheer van technische teams, beheer van uitbestedingen, rapportering, planning, berekening van KPI's, animatie van vergaderingen, lancering en controle van de ...

Service & Project Engineer

ENG CONNECT
Deurne
Voordelen: Bedrijfsauto
Contract type: Contract van onbepaalde duur
Het bedrijf ENG CONNECT zou graag een project manager aanwerven in de regio van Deurne. - doet u onderhoud en herstellingen van radiosystemen (oa vr Atex omgevingen) - ontwerpt en installeert u nieuwe systemen op maat van de klant: u ...
Jaar
Gemiddeld salaris Luchtvaart Project Manager
Your browser does not support the canvas element.
Gemiddeld maandsalaris, alle niveaus bij elkaar opgeteld (niet-contractueel) Vergelijk uw salaris in andere steden: Vilvoorde Zaventem

Project Manager

Insight about Project Manager
  • De gemiddelde voltijdse Project Manager verdient ongeveer 3628€ per maand.
  • De meerderheid van de functies zijn overeenkomsten van onbepaalde duur. Een minderheid functies zijn voor bepaalde tijd. De overige vacatures zijn gericht naar jobstudenten en stagairs.

Meest voorkomende zoektermen over de Luchtvaart Project Manager

Belangrijke contactpersoon
Service &
Moment wenst
Nieuwe projecten
Instructies aan gebruikers
Industriële telecom
Project engineer
Vr atex
& project engineer
Hoofdkantoor in antwerpen
Nieuwe systemen
Belgische kmo
Plaatste onderhoud