My ads

Technieker vacatures in Industrie - 234 vacatures beschikbaar

Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van de industriële sector ? Als je beschikt over een diploma van technieker ben je een zeer goede kandidaat om aan de slag te gaan in het domein ! Als automobielindustrie, kwaliteitsbeheer en staalindustrie deel uitmaken van de werkgebieden die je aanspreken, dan is deze sector op je lijf geschreven ! Enorm veel werkaanbiedingen liggen voor je open : je hoeft enkel nog te solliciteren en je toekomstige werkgever te overtuigen.

Mécanicien industriel H/F (h/f)

Konvert Interim Mons
Antoing
Vervang of repareer onderdelen, defecte mechanische onderdelen (tandwielen, lagers, rondsels, ...) en voer tests en aanpassingen uit.

Mecanicien

Tempo Team
Grâce-Hollogne
Je hebt een technische achtergrond, je hebt een eerste ervaring als industrieel monteur, je hebt een eerste ervaring als industrieel monteur, je weet hoe je moet lassen is een pluspunt, je bent vrijwillig en flexibel, je bent flexibel;.

Electricien industriel (h/f)

Konvert Interim Nivelles
Wauthier-Braine
Contract type: Contract van onbepaalde duur
Demonteer de onderdelen van hun ondersteuning (behuizingen, kasten, hoezen, hoezen,...), vervang of repareer ze. Een fulltime interim contract dat in januari 2020 van start gaat en dat kan leiden tot een vast contract als u ermee akkoord ...

Onderhoudstechnicus

Tempo Team
Leuze-en-Hainaut
Contract type: Contract van onbepaalde duur
Uw taken: - U werkt met z'n tweeën aan onderhoudswerkzaamheden: matrijzen verwisselen, stations verplaatsen,.... - U kunt snel en efficiënt ingrijpen bij storingen - U bent ook verantwoordelijk voor Facility Management.

Technicien Maintenance H/F

ABMI
Gent
ABMI Group is partner van grote Europese industriële projecten en maakt deel uit van de toonaangevende bedrijven op het gebied van engineering en diensten door een uitgebreide oplossing te bieden voor de economische, technische en ...

Trainee - E&I Specialist, Zwijndrecht

Whoohoo Antwerpen
Zwijndrecht
Er komt een job vrij bij Whoohoo Antwerpen, gelegen in Zwijndrecht. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc. Deze baan ...

Elektromecanicien

Tempo Team
Herstal
U voert preventief en curatief onderhoud aan de installaties uit.

Supervisor

Tempo Team
Quaregnon
Contract type: Contract van onbepaalde duur
Je hebt enkele jaren ervaring als industrieel elektricien Je hebt een goede beheersing van het Nederlands Je bent klaar om binnen een uur rond Mons naar de bouwplaatsen te reizen.

Technicien de maintenance (h/f)

Konvert Interim Comines
Komen-Waasten
Voordelen: Maaltijdbonnen
Contract type: Contract van onbepaalde duur
Bewaking en analyse van de onderhoudsgegevens (kosten, gevaren, inventarisatie van reserveonderdelenvoorraden,...) van een werkplaats/dienst en het identificeren van eventuele discrepanties.

Mecanicien

Tempo Team
Grâce-Hollogne
Jaar
Gemiddeld salaris Industrie Technieker
Your browser does not support the canvas element.
Gemiddeld maandsalaris, alle niveaus bij elkaar opgeteld (niet-contractueel) Vergelijk uw salaris in andere steden: Antwerpen Puurs Zaventem Vilvoorde Vlaams-Brabant

Technieker

Insight about Technieker
  • De meerderheid van de functies zijn overeenkomsten van onbepaalde tijd. Slechts een deel vacatures zijn voor bepaalde tijd. De overige functies zijn bestemd voor jobstudenten en stagairs.
  • Het merendeel van de werknemers die de job van Technieker uitvoeren, hebben recht op een loon van 3567€ per maand.

Meest voorkomende zoektermen over de Industrie Technieker

Terminal kaaikranen
Mobiele kranen
Nodige aandacht
Senior technieker
Bedrijf in bocholt
Optimale planning
Mobiele controles
Specialist e&i
Functie van hoofd
Hiërarchische lijn
Johnson controls
Specifieke eisen
Agrarische sector