De Farmaceutica ingenieurs

De farmaceutische industrie biedt carrièremogelijkheden voor alle soorten ingenieurs: scheikundigen, biologen, IT’ers, productie-ingenieurs, enz. Als u beschikt over een wetenschappelijk diploma of u rondt uw studies af aan een polytechnische school, raadpleeg dan de vacatures binnen het bijzonder innovatieve en boeiende domein van de gezondheid. De openstaande functies gaan van projectmanagement tot kwaliteitscontrole van producten of de verbetering van processen. Alle jobs hebben als doel de rentabiliteit en efficiëntie van het bedrijf of labo te doen stijgen. De afdeling Research en Development is eveneens een belangrijke en actieve pool op de arbeidsmarkt. In deze uitdagende industriële sector geniet u van een aantrekkelijk salaris en verschillende extralegale voordelen.

Lees verder →
Project Manager

Bekijk alle vacatures
Projectmanager

De projectmanager maakt een planning op voor de realisatie van het project en volgt die ook. Hij beheert de interne en externe relaties tussen de verschillende providers en betrokkenen en bereikt de doelstellingen die voor hem werden vastgelegd door zijn “best practices” toe te passen.

Bekijk alle vacatures
Logistics Engineer

Van de productiesite naar de ziekenhuizen of apotheken, de stockage en het transport van farmaceutische producten vragen bijzondere voorzorgsmaatregelen. De Logistics Engineer moet de normen respecteren in elke fase, zorgen voor de traceerbaarheid van medicijnen en zich houden aan de leveringstermijnen.

Bekijk alle vacatures
Consultant

Als Consultant komt u tussen in alle domeinen van de farmaceutische sector om optimale technische oplossingen te vinden voor de problemen van laboratoria: controle van grondstoffen, analyse van de prestaties en storingen van processen, stabiliteitsstudies, enz.

Bekijk alle vacatures
IT Engineer

Elektronische voorschriften zijn een van de laatste nieuwe uitdagingen voor IT’ers die gespecialiseerd zijn in farmacie/farmacologie. Maar er volgen dagelijks nieuwe uitdagingen die carrièremogelijkheden met zich meebrengen op de arbeidsmarkt: gespecialiseerd computermateriaal, efficiënt beheer van gegevens, enz.

Bekijk alle vacatures
Quality Engineer

Hebben beroepen in de gezondheidssector u altijd aangetrokken maar hebt u een ingenieursdiploma? Geen probleem! Farmaceutische bedrijven en de cosmetica-industrie zoeken profielen zoals dat van u, met name voor het grondige en georganiseerde beheer van klinische proeven en kwaliteitscontroles.

Bekijk alle vacatures
R&D Engineer

Medicijnen en gezondheidsproducten worden voortdurend verbeterd en dagelijks worden nieuwe behandelingen uitgevonden. Wilt u deel uit maken van dit grote bedrijf waar innovatie noodzakelijk is? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar de farmaceutische bedrijven van de vacatures op onze pagina’s.

Bekijk alle vacatures
Productie Ingenieur

Als Productie Ingenieur in een farmaceutische industrie bent u verantwoordelijk voor de productie op vlak van kwaliteit, kwantiteit en respect voor de timing. Deze functie vereist dus een goed organisatietalent, perfecte nauwkeurigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bekijk alle vacatures
Sales Engineer

De farmaceutische Sales Engineer is verantwoordelijk voor de promotie van medische producten of apparatuur van de farmaceutische industrie bij zijn klanten (ziekenhuizen, apotheken en drogisterijen). Goede onderhandelingsskills en een ontwikkeld commercieel-technisch gevoel zijn dus vereiste competenties om vertegenwoordiger te worden van de farmaceutische sector.

Bekijk alle vacatures
Data Engineer

De voornaamste taken van de Data Manager in de industriële sector van de farmaceutica zijn het organiseren, en in een tweede fase, het analyseren van miljoenen gegevens die verzameld werden door zijn werkgever. Deze dienen voor de continue verbetering van de medicijnen en medische apparatuur of om, indien nodig, het businessmodel van het bedrijf te versterken of aan te passen.

Bekijk alle vacatures
Business Analyst

De Business Analyst is onlosmakelijk verbonden met de informatica-afdeling van een bedrijf, omdat hij instaat voor de verbetering van de operationele methodes voor het beheer van computersystemen. Hij kan ook verantwoordelijk zijn voor het zoeken van nieuwe markten of nieuwe winstgevende mogelijkheden.

Bekijk alle vacatures
Developer

Competenties van computerprogrammering en de kennis van programmeertalen zijn de troeven die farmaceutische bedrijven zoeken bij een Developer. Deze houdt zich bezig met de ontwikkeling van applicaties en software op maat voor zijn werkgever.

Bekijk alle vacatures
Procurement Engineer

Een goede Procurement Engineer is onmisbaar voor een industrie, want hij staat in voor de aankoop van alle materialen en gereedschappen die nodig zijn voor de productie. Bent u nauwkeurig en hebt u een master behaald in een ingenieursopleiding, of zelfs een extra diploma farmacie? Dan zal het sollicitatiegesprek niet lang meer op zich laten wachten!

Bekijk alle vacatures
Analyst Programmer

Schrikt projectmanagement u niet af? Hebt u interesse in de industriële farmaceutische sector? Is teamleider zijn een optie voor u? De functie van Analyst Programmer zou kunnen beantwoorden aan uw professionele verwachtingen, of het nu uw eerste job is of niet.

Bekijk alle vacatures
Industrieel Ingenieur

Industrieel ingenieurs worden voortdurend gezocht door de farmaceutische industrie, of ze nu wel of niet een eerste relevante ervaring hebben in het domein. Deze sector die constant evolueert heeft voortdurend nood aan nieuwe profielen en nieuwe ideeën om zich te blijven ontwikkelen.

Bekijk alle vacatures
Electromechanical Engineer

Wilt u graag aan de slag gaan in de gezondheidssector en hebt u een profiel van Electromechanical Engineer? Dat wacht u een brede waaier aan mogelijkheden: van de vervaardiging van producten tot de leiding over een team, maar ook het management van onderzoeksprojecten. U moet alleen nog solliciteren!

Bekijk alle vacatures
Supply Chain Engineer

Talloze bedrijven werven specialisten in supplychain aan. De farmaceutische industrie is daar geen uitzondering op: ook zij heeft nood aan nauwkeurige profielen met goede sociale vaardigheden om de productielijn efficiënt en professioneel te beheren en te zorgen voor een onberispelijke logistiek.

Bekijk alle vacatures
Civil Engineer

De Civil Engineer zal ongeacht zijn specialisatie een passende functieomschrijving kunnen vinden in de farmaceutische industrie: laborant, automatiseringsdeskundige, productieverantwoordelijke, afdelingshoofd, enz. Verschillende openstaande functies en rekruteerders wachten alleen nog op uw sollicitatie!

Functional Analyst

In de functie van Functional Analyst hebt u de verantwoordelijkheid over de studie en analyse van de vragen en functionele noden. U moet ook een antwoord vinden op die noden door de ontwikkeling van softwarepakketten of dankzij procesoptimalisaties.

Chemical Engineer

Het spreekt vanzelf dat de farmaceutische sector een van de grootste rekruteerders is van Chemical Engineers. In een analyselaboratorium bijvoorbeeld staat de ingenieur in voor de supervisie van de ontwikkelingsfases van de chemische bestanddelen die dienen voor de vervaardiging van farmaceutische producten.

Energy Engineer

Hebt u uw ingenieursdiploma onder de arm, misschien zelfs al een eerste geslaagde ervaring, en wenst u aan de slag te gaan in de gezondheidssector? In bepaalde gevallen doen de farmaceutische industrieën een beroep op energiespecialisten, bijvoorbeeld om hun verbruik te verminderen en zo ook hun productiekosten te verlagen.

Software Engineer

De voornaamste taken van de Software Engineer zijn het coderen en leveren van programma’s en software (in Java, C++, enz.) die een doeltreffende oplossing bieden voor de functionele en technische noden van het farmaceutisch bedrijf waarvoor hij werkt.

Technician

Hebt u een profiel van chemisch technicus of allround technicus en bent u op zoek naar vacatures in de farmaceutische industrie? Bent u goed in geavanceerde technologische observatie en kunt u, dankzij uw technische kennis, efficiënte oplossingen vinden voor gezondheidsproblemen? Aarzel dan niet langer en stuur uw sollicitatie door!

Mechanisch Ingenieur

Als Mechanisch Ingenieur bieden farmaceutische groepen u een boeiende professionele ervaring met een interessant loonpakket. U helpt mee bij het uitvoeren van risicoanalyses, kwaliteitsproeven op de gebruikte ruimtes, machines en apparatuur en vervult verschillende andere taken.

Elektronica Ingenieur

De productieketens van farmaceutische labo’s bestaan uit speciale machines en complexe systemen die alleen een ingenieur correct kan beheren, en zeker als hij een specialisatie heeft in elektronica. Dit soort bedrijven biedt regelmatig contracten (bepaalde en onbepaalde duur, interims) aan deze profielen.

Electrical Engineer

Bent u Electrical Engineer en houdt u van teamwork? Wilt u uw kennis en technische vaardigheden ten dienste stellen van de farmaceutische industrie? Uw profiel is een schot in de roos voor hr-verantwoordelijken en aanwervingskantoren.

Systems Engineer

De Systems Engineer moet de optimalisaties en verbeteringen van de computerinfrastructuur op gang brengen en opvolgen (netwerk, server, materiaal, enz.). Hij zorgt ook voor de beveiliging van gegevens, servers en applicaties en voorziet technische ondersteuning bij complexe computerproblemen.

Afgestudeerd

Bent u nieuwsgierig, stipt en pas afgestudeerd aan een polytechnische school? Beschikt u over een goede wetenschappelijke en technische kennis? Dan zal de farmaceutische industrie u zeker kunnen verleiden. Je duikt meteen in het hart van het farmaceutisch onderzoek, klinische studies, industriële productie van medicijnen enz. in deze boeiende functie.