De Elektronica ingenieurs

Bent u allround of gespecialiseerd ingenieur en op zoek naar vacatures in de sector van technologische producten voor het grote publiek? Groot gelijk! Deze sector is in volle groei en bruist van de carrièremogelijkheden. De jobs zijn er talrijk en erg boeiend (in te vullen functies in R&D, mechanica, projectmanagement, enz.), hebben mooie loopbaanperspectieven en u kunt werken aan audiovisuele of digitale producten maar ook aan elektronische kaarten of huishoudapparatuur bijvoorbeeld.

Lees verder →
Projectmanager

Als projectmanager staat u logischerwijs in voor projectmanagement. Het is aan u om een duidelijk en gedetailleerd bestek op te stellen en de opvolging van de verschillende fases te controleren van het ontwerp en de productie tot de kwaliteitscontrole van het afgewerkt product en zelfs de commercialisatie.

Bekijk alle vacatures
Project Manager

Bekijk alle vacatures
IT Engineer

Naast het beantwoorden aan de interne behoefte aan kennis van informatica of automatisering van de industrie op vlak van HR of financiën, kan de IT Engineer ook elektronische producten en losse onderdelen ontwikkelen, van de R&D tot de concrete uitwerking; bedieningspaneel, microprocessor, enz.

Bekijk alle vacatures
Sales Engineer

Het vinden van verkopers die de brug vormen tussen de industrie en de uiteindelijke koper is een cruciale stap in de sector van elektronische producten en systemen. Daarom is deze sector in het bijzonder op zoek naar profielen van Sales Engineer met uitstekende onderhandelingsskills.

Bekijk alle vacatures
Elektronica Ingenieur

Een ingenieursdiploma met een specialisatie in elektronica en een passie voor technologische innovatie vormen de basis van het beroep van Elektronica Ingenieur (of elektronicaspecialist). Goed kunnen werken in een team en een beproefde nauwkeurigheid zijn daarbovenop vereiste competenties om succesvol te zijn in het domein.

Bekijk alle vacatures
Logistics Engineer

De productie van elektronica blijft maar groeien. Op deze steeds veeleisendere markt is de Logistics Engineer een onmisbare schakel voor de ontwikkeling van een doeltreffende en rendabele logistieke strategie die rekening houdt met de voorschriften voor veiligheid en traceerbaarheid.

Bekijk alle vacatures
R&D Engineer

Als een flink aanwervingsproces u niet afschrikt en u een diploma hebt van een polytechnische school met een gespecialiseerde master in Research en development, dan zal u zonder problemen een contract voor bepaalde of onbepaalde duur vinden, dankzij de aanwezige vacatures op onze website.

Bekijk alle vacatures
Procurement Engineer

Onderhandelingsskills en goede sociale vaardigheden zijn essentieel voor de job van Procurement Engineer, net zoals een goede kennis van technische kwesties. Het is deze dubbele competentie, soms zelfs dit dubbele diploma, zowel techniek als economie, die de sterkte is van de kandidaten voor deze functie.

Bekijk alle vacatures
Consultant

De functie van Consultant is vergelijkbaar met die van de projectmanager, maar het verschil is dat hij extern werkt. Hij kan dus een nieuwe kijk brengen en zorgen voor innovatieve oplossingen. Op die manier verbetert hij de producten en de productieketen en verhoogt hij de rentabiliteit van het bedrijf.

Bekijk alle vacatures
Productie Ingenieur

Zijn het naleven van veiligheidsprocedures en -regels de grootste prioriteit voor u? Schrikt projectmanagement u niet af en voelt u zich geschikt om de supervisie te hebben over een hele productieketen? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar bedrijven die Productie Ingenieurs aanwerven.

Bekijk alle vacatures
Developer

De ontwikkeling van software en IT-tools is onmisbaar in de elektronicasector, waarvoor innovatie de sleutel tot succes is. Developers met geavanceerde technische vaardigheden hebben dus geen enkel probleem om een IT-job te vinden in deze sector.

Bekijk alle vacatures
Systems Engineer

De Systems Engineer die naast zijn wetenschappelijk diploma ook nog persoonlijke vaardigheden heeft, zoals een goede teamgeest of een onberispelijke nauwkeurigheid, is een van de gezochte profielen door rekruteerders en technologische industrieën. Hij moet complexe systemen beheren en zorgen voor een geavanceerde technologische observatie.

Bekijk alle vacatures
Quality Engineer

Als u een eerste doorslaggevende werkervaring hebt en beschikt over een grondige wetenschappelijke en technische kennis, dan kan uw profiel in de smaak vallen bij aanwervingskantoren en bedrijven voor de job van Quality Engineer. Deze is onmisbaar voor de goede werking van de industrie.

Bekijk alle vacatures
Electrical Engineer

Als Electrical Engineer zoekt u naar optimale technische oplossingen voor de installatie van elektriciteitsnetten en hun onderhoud met een drastische verkleining van de risico’s op een storing en een vermindering van het verbruik. Het is ook af en toe uw taak om technische teams te leiden.

Bekijk alle vacatures
Industrieel Ingenieur

De openstaande vacatures in de industriële sector van de elektronica zijn talloos voor profielen met een polytechnisch of industrieel ingenieursdiploma, met of zonder werkervaring. Als u reageert op een aanbieding, lees dan goed de functieomschrijving en pas uw sollicitatiedossier aan in functie daarvan.

Bekijk alle vacatures
Afgestudeerd

Er is heel wat werkgelegenheid in de elektronicasector voor pas afgestudeerden zonder eerste werkervaring en ingenieurs aan het einde van hun studies. Ook de beginnende ingenieur heeft zo de kans om een eerste job te vinden in een domein waar hij voortdurend kan groeien. U hoeft alleen nog op sollicitatiegesprek te gaan.

Bekijk alle vacatures
Business Analyst

De carrièremogelijkheden voor profielen van Business Analyst zijn eindeloos. De elektronicasector heeft eveneens nood aan deze professionals die zowel nieuwe ideeën brengen, als verbeteringen voorstellen voor de bestaande processen en producten.

Bekijk alle vacatures
Mechanisch Ingenieur

Mechanisch Ingenieur is een veel gezocht profiel in alle industriële sectoren en daar is de elektronicasector geen uitzondering op. Als u georganiseerd en nauwkeurig bent, dan moet u zich alleen nog onderscheiden met behulp van uw sollicitatiedossier om een mooie plek te veroveren.

Bekijk alle vacatures
Analyst Programmer

Als specialist in IT-systemen verwerkt de Analyst Programmer de noden van het bedrijf en ontwerpt software of programma’s die daaraan voldoen. Hij werkt vervolgens het project uit met IT Engineers en ontwikkelaars en zorgt ervoor dat het afgewerkt product onberispelijk is.

Bekijk alle vacatures
Data Engineer

Met een diploma in datamanagement kunt u solliciteren voor alle vacatures die verband houden met gegevens, met of zonder eerdere ervaring in een gelijkaardige functie. En die vacatures zijn talrijk: gegevens zijn essentieel om de rentabiliteit te maximaliseren en de klantenrelaties voortdurend te verbeteren.

Bekijk alle vacatures
Electromechanical Engineer

Professionals met achtergrond van elektrische en mechanische technieken die gespecialiseerd zijn in elektromechanica, moeten ook beschikken over bepaalde sociale vaardigheden om succesvol te zijn in dit beroep. Ze staan namelijk vaak in contact met technische collega’s of andere medewerkers van het bedrijf.

Bekijk alle vacatures
Functional Analyst

De Functional Analyst analyseert met behulp van zijn expertise, stiptheid en intelligentie de werking en de producten van het bedrijf waarvoor hij werkt en verzekert hun evolutie aan de hand van procesverbeteringen. Goede sociale vaardigheden zijn nodig om te kunnen communiceren met alle betrokkenen.

Bekijk alle vacatures
Technician

Bent u allround of gespecialiseerd ingenieur in de industriële of civiele techniek, kent het ontwerpen van plannen en technische dossiers geen geheimen voor u? Bent u geboeid door de ontwikkeling van elektronische producten en zoekt u een job? Solliciteer dan bij bedrijven die aanwerven in de elektronicasector!

Supply Chain Engineer

De productieketen van elektronica is een complex systeem waarin heel veel personen tussenkomen. Als Supply Chain Engineer bent u projectmanager en moet u vooral zorgen voor de goede werking en de verbetering van bepaalde processen of van het industrieel project in zijn geheel.

Civil Engineer

De Civil Engineer met een diploma van een polytechnisch instituut of een ingenieursschool kan, dankzij zijn multidisciplinaire wetenschappelijke opleiding en zijn brede wetenschappelijke kennis, aan de slag in alle domeinen van de elektronica-industrie: productiebeheer, R&D, industrieel onderhoud, boordsystemen, mechatronica, enz.

Software Engineer

Bent u Software Engineer, dan zijn uw belangrijkste taken het ontwikkelen en coderen van software die nodig is voor de goede werking van het bedrijf en voor de elektronica die het verkoopt. Daarvoor moet u de meest geschikte programmeertalen gebruiken.