De Automatisering ingenieurs

De vacatures voor ingenieurs die gespecialiseerd zijn in industriële automatisering zijn talrijk omdat dit type ingenieur essentieel is in elke bedrijf dat machines gebruikt of producten maakt - de meeste bedrijven dus. De functies die moeten worden ingevuld zijn uiteenlopend: ze gaan van de aankoop van machines tot het onderhoud, maar ook ontwikkeling en optimalisatie. Ingenieurs die in deze sector werken moeten naast een wetenschappelijk diploma toch ook beschikken over uitstekende technische skills en essentiële kwaliteiten: stiptheid, creativiteit en organisatietalent. Beschikt u over al deze vereisten, dan kan u spontaan solliciteren of antwoorden op een advertentie. U vindt gegarandeerd een job die u graag doet en die bij u past.

Lees verder →
Project Manager

Bekijk alle vacatures
IT Engineer

De IT Engineer is de beste in het ontwikkelen van geautomatiseerde machines en apparatuur. Hij beschikt namelijk over een perfecte kennis van hun werking en hun sterke en zwakke punten. Dankzij zijn uitgebreide kennis van de sector kan hij de meeste de problemen voorkomen. Problemen die toch op zijn pad komen, lost hij op een doeltreffende manier op. Zo kan hij een feilloze ontwikkeling en productie garanderen.

Bekijk alle vacatures
Projectmanager

De projectmanager is expert in apparatuur, robotica en machines en begeleidt het bedrijf bij de realisatie van zijn doelstellingen op vlak van automatisering, na een grondige analyse van de noden en beperkingen. Deze persoonlijke opvolging zorgt voor een optimalisatie van alle arbeidskrachten en machines om de gewenste prestaties te bereiken.

Bekijk alle vacatures
Developer

De Developer speelt een centrale rol in de automatisering want hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van programma’s die worden geïntegreerd in de automatiseringsprocessen in de productieketen. Interesse? Vraag een sollicitatiegesprek aan bij de bedrijven die u interesseren.

Bekijk alle vacatures
Sales Engineer

Een geavanceerde technische kennis, een uitstekend zakelijk inzicht en goed kunnen onderhandelen: de ultieme samenstellingen van een Sales Engineer in de sector van industriële automatisering. Gewapend met deze verschillende kwaliteiten zal u geen moeite hebben om uw droomjob te vinden.

Bekijk alle vacatures
Consultant

Teamwork schrikt u niet af en u beschikt al over een relevante werkervaring? Dan zou de job van Consultant u kunnen interesseren. U werpt een frisse blik op het bedrijf en zet al uw vaardigheden in om de resultaten en de automatiseringsprocessen te verbeteren.

Bekijk alle vacatures
Productie Ingenieur

Zou u graag professionele projecten beheren die aansluiten bij uw ambities? Solliciteer dan voor de functie van Productie Ingenieur in de automatiseringssector. Dit beroep zal aan uw verwachtingen voldoen, zowel op basis van de nodige verantwoordelijkheden als de gevraagde technische competenties en voortdurende verbetering.

Bekijk alle vacatures
Business Analyst

Bent u gepassioneerd door technologische observatie, beschikt u over goede technische en wetenschappelijke kennis en bruist u van creativiteit, dan is de functie van “Business Analyst” echt iets voor u. Binnen de informatica-afdeling staat u in voor de ontwikkeling van nieuwe automatiseringsprocessen.

Bekijk alle vacatures
Mechanisch Ingenieur

De Mechanisch Ingenieurs hebben een specialisatie die perfect aansluit bij de sector van de industriële automatisering. Ze vinden zonder moeite een plekje op de arbeidsmarkt. Stuur uw sollicitatie naar bedrijven die rekruteren of naar aanwervingskantoren die publiceren op onze pagina’s.

Bekijk alle vacatures
Data Engineer

U beschikt over een ingenieursdiploma met een specialisatie in data management en bent eveneens georganiseerd en stipt? De job van Data Manager is op uw lijf geschreven, of u nu al een eerste relevante werkervaring hebt in een gelijkaardige functie of niet.

Bekijk alle vacatures
Logistics Engineer

De industriële automatiseringssector vereist een goed geoliede logistiek. Als ingenieur beheert u de bevoorrading van de productielijnen en de inplanning van de leveringen. Dankzij uw specialisatie kunt u ook doorgroeien naar verschillende expert- of managementfuncties.

Bekijk alle vacatures
Industrieel Ingenieur

Complexe industrieën en systemen die verband houden met automatisering vormen een bron van jobs voor industrieel ingenieurs. Hebt u een diploma en bent u op zoek naar werk, met of zonder relevante werkervaring, dan hoeft u zich geen zorgen te maken: de jobs zijn talloos en de bedrijven die rekruteren doen heel interessante voorstellen.

Bekijk alle vacatures
Software Engineer

De IT Engineer of Software Engineer is een veel gezocht profiel bij bedrijven die investeren in automatisering. Deze omvat bepaalde geavanceerde programma’s waarvan de ontwikkeling wordt overgelaten aan softwareontwikkelaars.

Bekijk alle vacatures
Electrical Engineer

De Electrical Engineer is onmisbaar in het automatiseringsproces. Hij zorgt voor de installatie en het onderhoud van alle elektrische systemen en staat ook in voor hun modernisering als de wetgeving of de geldende normen zouden veranderen.

Bekijk alle vacatures
Quality Engineer

Wil u liever niet werken in een studiebureau, maar eerder in het hart van de industriële productie? Hebt u goede sociale vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan is de job van Quality Engineer perfect voor u.

Bekijk alle vacatures
Technician

Bent u allround of technisch ingenieur (in bouwkunde of industriële techniek), hebt u een analytische geest, houdt u rekening met de kleinste details in het bestek en beschikt u over diepgaande technische vaardigheden? Dan bent u de geschikte kandidaat voor deze job. Stuur uw motivatiebrief en cv door.

Bekijk alle vacatures
R&D Engineer

Hebt u een diploma van een polytechnische school of een gespecialiseerde master in onderzoek en ontwikkeling? Droomt u van een job waarbij u uw creativiteit kunt gebruiken en uw diepgaande kennis in de praktijk kunt omzetten? De vacatures voor R&D op onze pagina’s zullen u helpen om een job te vinden die aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk alle vacatures
Analyst Programmer

Een Analyst Programmer is onmisbaar bij elk IT-project. Zijn wetenschappelijke en technische kennis omtrent informatica is onmisbaar voor de realisatie en het welslagen van een project, of het nu gaat om een softwarepakket of iets anders.

Bekijk alle vacatures
Energy Engineer

De Civil Engineer die zich heeft gespecialiseerd in energie houdt zich bezig met het management van energieprojecten: welke energie gebruiken (zon, warmte, fotovoltaïsch, enz.), hoe het verbruik maximaal verminderen, hoe energie hergebruiken? Hij speelt dus een centrale rol in de industriële wereld.

Bekijk alle vacatures
Procurement Engineer

Industrieën die gespecialiseerd zijn in automatisering zijn voortdurend op zoek naar Procurement Engineers. De gewoonlijke criteria voor deze functie zijn dat u gemakkelijk bent in de omgang en beschikt over een ruime technische expertise. Deze twee competenties, persoonlijk en wetenschappelijk, zijn de sleutel tot succes als u wilt solliciteren.

Bekijk alle vacatures
Supply Chain Engineer

Als Supply Chain Engineer bent u een uitstekende manager, georganiseerd en stipt, maar tegelijk ook een goede teamleider die beschikt over sociale vaardigheden en gezag. Uw belangrijkste taken zijn vooral de productieketen optimaliseren en de automatisering van de processen bevorderen om het rendement van het bedrijf te verhogen.

Bekijk alle vacatures
Systems Engineer

De Systems Engineer is gespecialiseerd in systeemengineering, met andere woorden de ontwikkeling van complexe systemen. De industriële automatisering maakt daar deel van uit. Dit type ingenieur is dus essentieel voor de goede werking van zulke projecten.

Bekijk alle vacatures
Afgestudeerd

U werkt nauwgezet en neemt steeds de tijd om elk stukje van de puzzel te begrijpen voor u de beste technische oplossing voorstelt? U bent pas afgestudeerd of een uitstekende ingenieursstudent aan het einde van zijn studies, in het bijzonder in het domein van de industriële automatisering, waar coördinatie en een goede werking van de onderdelen van essentieel belang zijn.

Elektronica Ingenieur

De Elektronica Ingenieur komt tussen in elke ontwikkelingsfase van een automatiseringsproject: in het studiebureau, dan in het testlaboratorium, daarna op het niveau van de productie zelf en ten slotte in alles wat het onderhoud betreft. Technologische industrieën, wapensector, voedingsmiddelensector, machine en apparatuur: alles ligt voor u open.

Chemical Engineer

De ontwikkeling van automatisering is dan wel niet het voornaamste domein van de Chemical Engineer, toch doen meer en meer bedrijven en industrieën een beroep op hem omwille van zijn geavanceerde kennis omtrent materialen en composieten.

Electromechanical Engineer

De elektromechanicaspecialist beheerst verschillende technologieën zoals mechanica, hydraulica, fysica enz. Die ruime inzetbaarheid in combinatie met persoonlijke vaardigheden maken van hem de ideale kandidaat voor functies met veel verantwoordelijkheid.

Civil Engineer

De Civil Engineer heeft geen moeite om een ingenieursfunctie te vinden in de automatiseringssector die perfect aansluit bij zijn technisch profiel. Deze functie houdt de verantwoordelijkheid voor het centrale beheer van de industriële processen in.

Functional Analyst

Rekruteerders in deze sector zijn bijzonder geïnteresseerd in profielen van Functional Analyst: deze ingenieursfunctie vereist een zeker studieniveau en verschillende professionele en persoonlijke competenties zodat ze soms moeilijk in te vullen is.