My ads

Functional Analyst vacatures in Bankwezen - 2 vacatures beschikbaar

Wil je bijdragen tot de ontwikkeling van bankwezen? Een loopbaan als functional analyst is de ideale oplossing voor jou. Je curriculum vitae en je motivatiebrief zullen goed worden ontvangen.

ICT Senior Functional Analyst

Kbc
Mechelen
Je werkt in een goed geïntegreerd Business & IT team, vaak in een internationale context met de ontwikkelingsteams op een offshore of nearshore locatie.

ICT Senior Functional Analyst

Kbc
Brussel
Jaar
Gemiddeld salaris Bankwezen Functional Analyst
Your browser does not support the canvas element.
Gemiddeld maandsalaris, alle niveaus bij elkaar opgeteld (niet-contractueel) Vergelijk uw salaris in andere steden:

Functional Analyst

Insight about Functional Analyst
  • Het grootste deel van de jobaanbiedingen zijn overeenkomsten van onbepaalde tijd. Een minderheid jobaanbiedingen zijn voor beperkte duur. De overige jobaanbiedingen zijn gericht naar jobstudenten en stagairs.
  • De meeste van de medewerkers die de functie van Functional Analyst uitoefenen, hebben recht op een inkomen van 4557€ per maand.
  • Gewoonlijk worden compententies in overtuigen van collega's om veranderingen aan te nemen, analysemethodologie, datastroomdiagrammen gevraagd voor wie solliciteert voor de rol van Functional Analyst.

De laatste 4 internationale blogartikelen over hen

Verificatie en validatie van software
Verificatie en validatie van software
Verificatie en validatie zijn niet dezelfde dingen, hoewel ze vaak verward zijn. Het bouwen van het productrecht impliceert het gebruik van de Requirements Specification als input voor de volgende fase van het ontwikkelingsproces, het ontwerpproces, waarvan de output de Design Specification is. Dan impliceert het ook het gebruik van de ontwerpspecificatie om het bouwproces te voeden.......
Lees verder →
Onderzoek naar opkomende technologieselectie en -beoordeling door middel van technologische prognose en vage consistente matrix.
Onderzoek naar opkomende technologieselectie en -beoordeling door middel van technologische prognose en vage consistente matrix.
Huang Lucheng (gevestigd aan de School of Economics and Management, Beijing University of Technology, Beijing, Beijing, China) Li Xin (gevestigd aan de School of Economics and Management, Beijing University of Technology, Beijing, Beijing, China) Lu Wenguang (gevestigd aan de School of Economics and Management, Beijing University of Technology, Beijing, Beijing, China) De auteurs bedanken de anonieme recensenten voor hun nuttige commentaar......
Lees verder →
Het kader voor social engineering
Het kader voor social engineering
Het Social Engineering Framework is een doorzoekbare informatiebron voor mensen die meer willen weten over de psychologische, fysieke en historische aspecten van social engineering. Gebruik onderstaande index om een onderwerp te vinden dat u interesseert. Het verzamelen van informatie speelt een cruciale rol bij de voorbereiding op een professionele social engineering opdracht.......
Lees verder →
DEP (Data Execution Prevention) in Windows configureren of uitschakelen (Data Execution Prevention)
DEP (Data Execution Prevention) in Windows configureren of uitschakelen (Data Execution Prevention)
Data Execution Prevention, ook wel bekend als DEP, is een set van technologieën die zijn opgenomen in Windows XP SP2 en later die voorkomt dat er code wordt uitgevoerd in bepaalde gebieden van het geheugen die niet geautoriseerd zijn. Dit helpt te voorkomen dat allerlei aanvallen en uitbuitingen, die normaal gesproken vrij zouden kunnen worden uitgevoerd, worden uitgevoerd. Data Execution Prevention is er in twee smaken, hardware-geforceerde DEP en software-geforceerde DEP.......
Lees verder →